Dymatize Creatine Creapure, 300 Grams

 • ПроизводителиDymatize
 • Продуктов код: Dymatize Creatine Creapure, 300 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 21.90 лв.

 • Едрова цена: 17.70 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 21.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Dymatize Creatine Creapure подобрява работоспособността на мускулите, в резултат на  допълнителната  енергия която осигурява.

Продуктите с креатин са изключително популярни сред бодибилдърите, фитнес ентусиастите, и изобщо атлетите, в световен мащаб. Почти всеки бодибилдър, в определен етап е използвал креатинова добавка.  Креатинът е отлично средство да повишите вашата сила, мускулна маса и спортни  постижения. Ако смятате, че вашите тренировки не са достатъчно резултатни, или пък сте в застой, една добра креатинова добавка, може отново да Ви върне в “играта“. Такъв продукт е Dymatize Creatine Creapure.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Dymatize Creatine Creapure :

 1. Увеличава мускулната мощ и сила
 2. Подобрява издържливостта
 3. Осигурява изключително ефективен креатин монохидрат
 4. Повишава енергийния баланс в тялото
 5. Подобрява възстановяването
 6. Увеличава спортните постижения

Dymatize Creatine Creapure не е просто спортна добавка, а  средство за  подобряване на общата производителност на  всеки атлет . Креатин монохидрата  подобрява работоспособността на мускулите, в резултат на  допълнителната  енергия която осигурява.

Dymatize Creatine Creapure съдържа във формулата си креатин монохидрат, който се отличава с 20 пъти по-голяма покривна повърхност от стандартният креатин, който повечето подобни добавки Ви осигуряват. Това означава, че приемайки  Dymatize Creatine Creapure, Вие получавате  по-лесен и  по-бърз за усвояване креатин.  Благодарение на това,  няма даусетите страничните ефекти, които обикновения креатин по принцип причинява – стомашен дискомфорт, задържане на вода и подуване.

С Dymatize Creatine Creapure Вие получавате само високоефективен креатин монохидрат, без странични примеси.

Защо креатина е толкова популярен сред спортистите? Креатинът е съставна единица предимно на вашите мускулни тъкани и влакна. Той взема активно участие  в производството на молекули АТФ. Може би не знаете, но точно  тези молекули са горивото, което мускулите Ви  използват по време на интензивно физическо натоварване. Колкото повече креатин се намира във вашите мускули, толкова повече АТФ се генерира.А по – голямото количество произведен АТФ, означава повече енергия за мускулите. Това ще Ви помогне да получите експлозивна мощ и повишена издържливост. Също така, креатин монохидрата в Dymatize Creatine Creapure, ще Ви помогне да се възстановявате по – бързо и ефективно.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки Dymatize Creatine Creapure Вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатин монохидрат подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини. С този продукт, Вие ще успеете да изградите масивна мускулна маса, която ще се запази дълго след тренировката. Dymatize Creatine Creapure е решението за всеки атлет, който иска да подобри представянето си в залата!

Разфасовки на Dymatize Creatine Creapure :

 1. 300 грама
 2. 500 грама

Начин на приемане:

Приемайте по 5 грама от Dymatize Creatine Creapure преди тренировка. В нетренировъчни дни 5 грама сутрин на гладно.

Съдържание на Dymatize Creatine Creapure : 300 грама
Размер на порцията: 1 лужичка 3.4 грама
Порции в опаковка: 88
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Креатин монохидрат 3400 мг


Други съставки:
100 % Креатин монохидрат.

Потребителите купиха също
Топ Продукти