Dorian Yates The Creatine, 316 Grams

Dorian Yates The Creatine, 316 Grams

 • ПроизводителиDorian Yates
 • Продуктов код: Dorian Yates The Creatine, 316 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 27.90 лв.

 • Едрова цена: 21.30 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 27.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

Dorian Yates The Creatine съдържа два вида креатин- креатин монохидрат и три-креатин малат.

Dorian Yates The Creatine е предназначен за спортисти, които искат да повишат мускулната са маса и енергията.Dorian Yates The Creatine е комбинация от 2 вида креатин с добавени: Бета-Аланин и Таурин, за повишаване на енергията и изтръжливостта.

Креатин монохидрат, която е най-разпространената и доказана форма на креатин. Всички изследвания показват, че креатин монохидрата се усвоява на 100% и има максимално силен ефект. За да е добре усвоим и да постигне пълния си капацитет, креатин монохидратът трябва да е микронизиран.

Три-Креатин малат е резултат от съединяването на три молекули креатин и една малиева киселина. Това позволява по-бързото активиране на Кребс цикъла, който е жизнено важен за покачването на нивата на ATP в организма.

Бета-аланинът се среща натурално в тялото, особено в бързо-свиващите се мускулни фибри. Под формата на дипептида карнозин (ß-alanyl-L-histidine) подтиска нивата на ph в тялото и по този начин редуцира генерирането на млечна киселина по време на мускулно натоварване. Количеството карнозин е директно зависимо от наличието на Бета-Аланин в тялото, ето защо допълването на диетата с Бета-Аланин е особено подходящо при активно спортуващи или при необходимост от повече издръжливост. Множество изследвания доказват, че по време на редовен прием на Бета-Аланин, концентрацията на карнозин в мускулната тъкан се повишава, което увеличава силата и забавя умората многократно.

Свойства и характеристики на Dorian Yates The Creatine :

 1. увеличава мускулната маса
 2. повишава енергията и изтръжливостта
 3. увеличава силата

Наличието на високи концентрации таурин пречи на продукцията на серотонин, като по този начин предпазва мускулите от разграждане и в тялото се създават благоприятни условия за синтез на протеини. Освен това, високото съдържание на таурин спомага мускулните съкращения, поддържайки висока концентрация на калциеви йони, отговорни за този процес.

Вкусове на Dorian Yates The Creatine :

 1. праскова
 2. череша
 3. ягода

Начин на приемане:

Приемайте една доза от Dorian Yates The Creatine, 20-30 минути преди тренировка. В не тренировъчни дни, приемайте 1 доза сутрин!

Съдържание на Dorian Yates The Creatine: 316 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 7.9 грама
Порции в опаковка: 40
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Витамин В1 1,1 мг
Витамин В2 1,4 мг
Витамин В3 16 мг
Витамин В5 5,5 мг
Витамин В6 1,1 мг
Биотин 50 мг
Фолиева киселина 0,2 мг
Витамин В12 2,5 мг
Креатин монохидрат 3000 мг
от които креатин 2640 мг
Три-креатин малат 2968 мг
от които креатин 2224 мг
Бета-аланин 1000 мг
Таурин 500 мг


Други съставки:
Креатин монохидрат, три-креатин малат, бета-аланин, таурин, средства против слепване (E551, E341), подсладител (сукралоза), цвят E160a, концентрат от сок от червено цвекло.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка