Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg, 20x25 ml

Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg, 20x25 ml

  • ПроизводителиDorian Yates
  • Продуктов код: Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg, 20x25 ml
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 36.90 лв.

  • Едрова цена: 30.66 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 36.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg съдържа L-карнитин L-тартрат и хром.

Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg е един от най-добрите начини, които биха могли да подобрят усилията ви за отслабване. Обогатен хром и основни витамини.

Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg увеличава производството на енергия в човешкия организъм, изразходвайки запасите му от мазнини.

В клетките на тялото L-карнитинът помага за транспортирането на мастни киселини в митохондриите, където те могат да бъдат изгорени за енергия. Освен това метаболитно свойство е показано, че L-карнитинът подобрява мозъчните неврологични функции и улеснява мускулната координация на тялото. Тъй като L-карнитинът помага за увеличаване на митохондриалната функция, той играе ключова роля в борбата на организма с болестите.

L-карнитин L-тартаратът е по-ефективен и по-бързо абсорбиращ се вид карнитин. Той се бори с болезнеността на мускулите и подпомага възстановяването на тъканите по време и след физически упражнения. Освен това тя укрепва нападението на организма върху запасите от мазнини, като същевременно осигурява тласък на енергия.

Свойства и характеристики на Dorian Yates Liquid L-Carnitine :

  1. 3000mg L-карнитин
  2. подпомага за загуба на излишно тегло и мазнини
  3. Подсилен с хром

Витамин С е мощен антиоксидант, който повишава имунната система. Също така помага на белите кръвни клетки да функционират по-ефективно, укрепвайки защитната система на кожата ви. Витамин С подпомага естественото производство на L-карнитин в тялото ви, като допълнително засилва усилията ви за загуба на мазнини. Той също така може да понижи рисковите фактори за сърдечно заболяване, включително „лош“ LDL холестерол и триглицериди в кръвта.

Витамин В5 или Пантотенова киселина се среща естествено в повечето храни. Витамин В5 подпомага процеса на превръщане на храната в глюкоза, вид захар, използвана като енергия за човешкото тяло. Отделно от това, витамин В5 помага на тялото да разгражда мазнините и въглехидратите, като допълнително увеличава усилията за загуба на излишно тегло и мазнини.
Витамин В6 е необходим витамин, който подпомага обработката на захар, мазнини и протеини. Той помага на тялото ви да изгаря още повече мазнини, като ускорява разграждането на захарта и мазнините, преди да бъде усвоено от тялото. Също така, витамин В6 ще накара протеинът да се синтезира много по-бързо, като подкрепи вашите усилия за изграждане на чиста мускулна маса.

Хромът е вид минерал, който естествено се намира в множество храни. Той може да повиши нивата на кръвната захар чрез подобряване на реакцията на организма към инсулин. Хромът ще намали апетита , като допълнително подпомага усилията за намаляване на излишното тегло и мазнини.

Начин на приемане:

Приемайте една доза Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg на ден 30 минути преди тренировка.

Съдържание на Dorian Yates Liquid L-Carnitine 3000mg: 20x25 мл
Размер на порцията: 1x25 мл
Порции в опаковка: 20
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

L-карнитин L-тартрат 3000 мг
от които карнитин 2100 мг
Витамин С 124 мг 
Витамин В5 5.65 мг 
Витамин В6 1.18 мг 
Хром 19.2 мкг


Други съставки:
Вода, L-карнитин, киселина - лимонена киселина; регулатор на киселинността - тринатриев цитрат; аромати, подсладители: ацесулфам К, сукралоза; консерванти: натриев бензоат, калиев сорбат.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка