Controlled Labs Green Magnitude, 896 Grams

Controlled Labs Green Magnitude, 896 Grams

  • ПроизводителиControlled Labs
  • Продуктов код: Controlled Labs Green Magnitude, 896 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 73.90 лв.

  • Едрова цена: 69.95 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 73.90 лв.

Налични опции


Controlled Labs Green Magnitude е креатинова матрица. Това означава, че продуктът съдържа две или повече форми на креатина.Всяка доза от Controlled Labs Green Magnitude съдържа 5 грама комплекс от дикреатин малат и магнезиев хелат. За тях има научни данни, че си вършат работата, а това има значение.Controlled Labs Green Magnitude има добавени бетаин, таурин и тирозин.

Идеята на приемането на креатин като хранителна добавка е да се увеличи складираното количество креатин фосфат в мускулите.Приемът на креатин като хранителна добавка постепенно насища мускулните клетки. След няколко седмици ежедневен прием, те биват напълно наситени.

Kолкото по-наситени са мускулите ви, толкова повече работа могат да извършат, преди да настъпи мускулната умора. Повече извършена работа пък означава по-добри стимули за мускулен растеж.

Освен двете работещи форми на креатин, в Controlled Labs Green Magnitude са включени и други важни за трениращите съставки.

За бетаина има научни данни, които доказват увеличаване на общия брой повторения и тренировъчния обем по време на тренировка. Учените са тествали това при упражнението избутване на щанга от лег.

Тауринът пък е условно есенциална аминокиселина. Това означава, че при определени обстоятелства, тя се превръща в наистина важна за организма.

Такъв момент е по време на интензивни упражнения. Те бързо изчерпват нивата на таурин в тялото и добавянето на 2гр. в Controlled Labs Green Magnitude е чудесен начин те да бъдат възстановени.

Друга функция на таурина е ролята му в клетъчното обемизиране. По последни научни данни, приемането на около 1500мг. на ден може да забави протеиновия разпад.

Тирозинът е друга важна за тялото аминокиселина. За нея се знае, че намалява стреса, включително този от тренировките. Повишава бдителността, спомага за повишаване на интензивността на тренировката и подобрява следтренировъчното възстановяване.

Начин на приемане:
Приемайте по 1 доза (1 мерителна лъжичка) Controlled Labs Green Magnitude веднъж дневно, в тренировъчни и нетренировъчни дни.Разтваряйте продукта във вода, около 200-300мл. Количеството вода може да варира според наситеността на вкуса, която искате да постигнете.В тренировъчни дни препоръчваме да приемате продукта веднага след тренировката ви.

Food supplement.
Content: 896 Grams
Serving size: 11,2 Grams
Servings per Pack: 80
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 0
Calories From Fat 0
Green Creatine Matrix 5000 mg
Dicreatine Malate And Magnesium Creatine Chelate (MCC)  
Betaine Anhydrous 2000 mg
L-Taurine 2000 mg
L-Tyrosine 500 mg


Other ingredients:
Natural And Artificial Flavors, Natural And Artificial Colors, Malic Acid, Acesulfame Potassium, Silicon Dioxide, Sucralose, FD&C Yellow #5, FD&C Blue #1

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка