Cellucor COR-Performance Creatine, 360 Grams

 • ПроизводителиCellucor
 • Продуктов код: Cellucor COR-Performance Creatine, 360 Grams
 • Наличност: Няма наличност
 • Крайна цена: 9.90 лв.

 • Едрова цена: 9.90 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 9.90 лв.

ОПИСАНИЕ

Cellucor COR-Performance Creatine съдържа микролизиран креатин.

Cellucor COR-Performance Creatine Ви прави чудовищно силни! Време е да Ви запознаем с този продукт, който е станал известен с това, че не е просто обикновения креатин, който сте свикнали да употребявате. Това е нов вид добавка, която е създадена, за да бъде наистина ефективна. Разликата от останалите продуктa и Cinnulin PF.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Cellucor COR-Performance Creatine :

 1. Мощ
 2. Сила
 3. Качествено напомпване
 4. Енергия
 5. Изграждане на качествена мускулатура и други ползи.

Cellucor COR-Performance Creatine ще направи тялото Ви с много по-големи размери. С него мощта и силата Ви ще станат супер огромни. Всичко това ще се случва с всяка приета доза от Creatine Cor Performance. Формулата му е оборудвана и с една революционна система, която снабдява тялото Ви с фосфат. Тя се казва Creasorb® и е патентована. Действието ѝ е просто неповторимо.

С нейна помощ Cellucor COR-Performance Creatine се грижи Вие да поддържате нивото на усвояване на приетия креатин, както и ефективността му. Всичко това е с цел да получите максимума от всяка мерителна лъжица, която приемете. Иновацията е просто ненадмината, а конкуренцията само може да мечтае да постигне толкова мощен краен резултат, какъвто специалистите от CELLUCOR са осъществили с този артикул.

Cellucor COR-Performance Creatine вдига летвата при спортното хранене. Лишен е от стимуланти. Така Creatine Cor Performance може да се приема съвместно с всеки стак. Формулата му отговаря на стандартите, които са определени от най-големите лидери в производството на спортни добавки. Creatine Cor Performance Ви дава:

Cellucor COR-Performance Creatine е продукт, който ще подобри изцяло Вашето представяне. Всяка една Ваша тренировка вече ще бъде много по-добра и по-смислена. Насладете се на постиженията Ви с помощта на модернизираната и строго иновативна формула на Creatine Cor Performance! Това е добавката, от която се нуждаете. Супер размерите, които ще постигнете ще предизвикат завистта на всички!

Начин на приемане:

Смесете една или две мерителни лъжици от Cellucor COR-Performance Creatine с 250 – 300мл сок, вода или друга любима Ваша напитка. Изпийте 30 минути преди тренировка, а в нетренировъчни дни продукта се консумира сутрин на гладно. Започнете със зареждаща фаза от 4 дози дневно през първите 5 дни.

Съдържание на Cellucor COR-Performance Creatine : 360 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 5 грама
Порции в опаковка: 72
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Микронизиран креатин монохидрат 5 гр


Други съставки
Калциев силикат.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка