BSN N.O.-XPLODE, 1050 GRAMS

BSN N.O.-XPLODE, 1050 GRAMS

 • ПроизводителиBSN
 • Продуктов код: BSN N.O.-Xplode, 1050 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 58.90 лв.

 • Едрова цена: 54.72 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 58.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

BSN N.O.-Xplode съдържа формула,която повишава енергията и издръжливостта.

Всеки иска добре оформено мускулесто тяло, и за да го постигне тренира упорито почти всеки ден. Това, което много хора не знаят е, че е важно хранителния режим да се обогати със специална добавка, която да предостави допълнителна помощ за постигане на тези цели. Ако искате да направите мускули и да повишите вашата сила, но усещате че просто не се получава, BSN N.O.-Xplode е вярното решение! Това е един от първите пред тренировъчни суплементи, който получи овациите на стотици хиляди доволни потребители в световен мащаб.BSN N.O.-Xplode е новата, подобрена формула на добре познатата пред-тренировъчна добавка на BSN, създадена за да осигури още повече мощ, енергия и сила както на професионалните спортисти, така и за любителите на фитнеса.

Свойства и характеристики на BSN N.O.-Xplode:

 1. Повишаване на мускулната издържливост и мощ
 2. Повече мускулна маса
 3. Подобрени фокус и концентрация
 4. Повишена доставка на кислород към мускулите
 5. Подкрепа за електролитния баланс
 6. Бързо възстановяване след тренировка

Когато става дума за по-голям размер, сила, скорост и издържливост, BSN N.O.-Xplode никога не се проваля, а осигурява  незабавни резултати всеки път! Продукта съдържа високоефективни  съставки,които в комбинация с редовни тренировки, подобряват вашето представяне в залата, дават Ви допълнителен прилив на енергия, вливат мощ и сила във вашите мускули, и стимулират умствената Ви дейност. BSN N.O.-Xplode Ви подготвя физически и психически за всяка следваща тренировка, в резултата на което вие тренирате както никога до сега. Това е правилният път за постигане на максимален мускулен растеж, мускулна сила и издържливост.

Благодарение на специалната Thermic Energy™, BSN N.O.-Xplode осигурява експлозивна енергия и повишава интензивността на тренировка от началото до края. Допълнителна издръжливост  – тялото реагира на обема натоварване, което поема в продължение на определено време. BSN N.O.-Xplode включва патенованата смес Endura Shot™ с концентриран бета аланин, която повишава физическия капацитета по време на тренировка и позволява продължително натоварване. Продукта съдържа и Myogenic Matrix™-патентована формула с подобрена форма на креатин, която осигурява мускулна сила, мощ и издръжливост, подпомага хидратацията и драсти§но увели§ава обема на клетките, за да подпомогне спортните постижения.

BSN N.O.-Xplode преди всяка тренировка, Вие  ще почувствате  повишен енергиен прилив  и мотивация, увеличен  приток  на кръв и на кислород, повече сила и издръжливост, както и максимално  фокусиране на съзнанието, което ще Ви  позволи  да насочите  усилията си в правилната посока. С други думи, когато приемате  тази добавка преди тренировка, можете да очаквате представяне и резултати, каквито не сте постигали преди.

Вкусове на BSN N.O.-Xplode:

 1. залена ябълка
 2. диня
 3. синя малина
 4. плодов пунш

Начин на приемане:

Приемайте BSN N.O.-Xplode 1 доза с 200-300мл вода 20-30 минути преди тренировка, по възможност поне 1 час след последното ви хранене.

Съдържание на BSN N.O.-Xplode: 1050 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 20 грама
Порции в опаковка: 50
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Енергия 270 кдж/65 ккал
Витамин С 150 мг
Витамин D 4.6 мкг
Витамин В1 3.5 мг
Ниацин 14 мг
Витамин В6 3.5 мг
Фолиева киселина 366 мкг
Витамин В12 2.1 мкг
Пантотенова киселина 11 мг
Магнезий 247 мг
L-аргинин 6 гр
L-лизин 1.9 гр
Глицин 1 гр
--
N-ацетил L-тирозин 1 гр
Таурин 1 гр
Таурин 1 гр
L-фенилаланин 160 мг
Креатин 3 гр
Бета-аланин като Carnosyn 2.6 гр
Инозитол 1.9 гр
Холин 400 мг
Бетаин 1.5 гр
Кофеин 300 мг
Биофлавоноиди от грейпфрут 50 мг
Екстракт от гроздови семки 90 мг
индийски екстракт от цариградско грозде 75 мг
Екстракт от черен пипер 10 мг


Други съставки:
Естествени и изкуствени аромати, лимонена киселина, ябълчена киселина, калциев силикат, силициев диоксид, сукралоза, ацесулфам калий, FDandC Blue # 1.

Информация за алергени:
Съдържа млечни съставки.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка