BPI Sports Iso-HD, 740 Grams

 • ПроизводителиBPI Sports
 • Продуктов код: BPI Sports Iso-HD, 740 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 47.90 лв.

 • Едрова цена: 43.70 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 47.90 лв.
Налични опции

Името на BPI Sports Iso-HD произлиза от основния протеин в съставките му, 100% суроватъчен протеин. Освен ако не се занимавате професионално с медицина, най-вероятно не сте срещали подобен протеин до сега.

Повечето компании “твърдят”, че използват чист суроватъчен протеин, но след като веднъж опитате BPI Sports Iso-HD веднага ще видите, опитате и дори почувствате разликата. Нашият чист суроватъчен протеин е обработен така че е постигнато най-голямо съвършенство – той е 100% хидролизиран, готов за непосредствена употреба и е преминал през най-малко 5 различни стъпки на качествен контрол.

BPI Sports Iso-HD е единственият протеин на пазара, от който са премахнати лактозата и мазнините, като са оставени само най-лесните за храносмилане, усвояване и налични в природата източници на протеин.

Ние сме наясно, че максималната употреба на протеини е основна за подпомагане възстановяване на мускулатура и поддържане на положителен азотен баланс, което е от решаващо значение в периоди на усилени тренировки. Вероятно е да няма протеин с по-високо качество от BPI Sports Iso-HD, така че бъдете уверени, че ще захраните Вашите мускули до техния най-голям потенциал.

Ето и цифрите: една порция съдържа невероятните 25 грама протеин с “0” въглехидрати и. Разгледайте от още по-близо. Ще видите, че всичко това е в размер на порцията от около 32 грама, което прави BPI Sports Iso-HD 86% протеин на тегло.

Щателната обработка на BPI Sports Iso-HD e чист суроватъчен протеин, Ви предоставя възможност за истинско “незабавно разтваряне”. Няма да повярвате колко бързо BPI Sports Iso-HD се разтваря напълно. Също така, поради своята изключителна чистота и липса на лактоза, BPI Sports Iso-HD е протеинът на пазара в момента, който най-лесно се храносмила. BPI Sports Iso-HD е идеален за нисковъглехидратни диети.

 • Стимулира растежа на мускулна маса
 • Намалява общото ниво на мазнини в тялото
 • Пълноценен заместител на хранене
 • 100% суроватъчен протеин, 0% въглехидрати, 0% мазнини

Начин на приемане:
Смесете една лъжица BPI Sports Iso-HD с 350 мл вода, сок или мляко. Разбъркайте за около 15 секунди, докато се разтвори напълно. Приемайте 2-3 дози дневно.

Food supplement.
Content: 740 Grams
Serving size: 33 Grams
Servings per Pack: 23
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 130
Calories From Fat 10
Total Fat 1 g
Saturated Fat 0.5 g
Trans Fat 0 g
Cholesterol 20 mg
Sodium 90 mg
Potassium 140 mg
Total Carbohydrate 3 g
Dietary Fiber 0 g
Sugars 1 g
Protein 25 g
Vitamin A  
Vitamin C  
Calcium  
Iron  
Magnesium  


Other ingredients:
Fast Absorption Whey Matrix (Whey Protein Isolate, Whey Protein Hydrolysate), Natural & Artificial Flavors, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Carrageenan, Silicon Dioxide, Lecithin (from Soy and/or Sunflower), Sucralose, Acesulfame Potassium, and FD&C Yellow No.5.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка