BPI Sports Iso-HD, 740 Grams

 • ПроизводителиBPI Sports
 • Продуктов код: BPI Sports Iso-HD, 740 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 47.90 лв.

 • Едрова цена: 43.70 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 47.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

BPI Sports Iso-HD стимулира растежа на мускулна маса и намалява общото ниво на мазнини в тялото.

Името на BPI Sports Iso-HD произлиза от основния протеин в съставките му, 100% суроватъчен протеин. Освен ако не се занимавате професионално с медицина, най-вероятно не сте срещали подобен протеин до сега.

Повечето компании “твърдят”, че използват чист суроватъчен протеин, но след като веднъж опитате BPI Sports Iso-HD веднага ще видите, опитате и дори почувствате разликата. Нашият чист суроватъчен протеин е обработен така че е постигнато най-голямо съвършенство – той е 100% хидролизиран, готов за непосредствена употреба и е преминал през най-малко 5 различни стъпки на качествен контрол.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА BPI Sports Iso-HD :

 1. Стимулира растежа на мускулна маса
 2. Намалява общото ниво на мазнини в тялото
 3. Пълноценен заместител на хранене
 4. 100% суроватъчен протеин, 0% въглехидрати, 0% мазнини

BPI Sports Iso-HD е единственият протеин на пазара, от който са премахнати лактозата и мазнините, като са оставени само най-лесните за храносмилане, усвояване и налични в природата източници на протеин.

Ние сме наясно, че максималната употреба на протеини е основна за подпомагане възстановяване на мускулатура и поддържане на положителен азотен баланс, което е от решаващо значение в периоди на усилени тренировки. Вероятно е да няма протеин с по-високо качество от BPI Sports Iso-HD, така че бъдете уверени, че ще захраните Вашите мускули до техния най-голям потенциал.

Ето и цифрите: една порция съдържа невероятните 25 грама протеин с “0” въглехидрати и. Разгледайте от още по-близо. Ще видите, че всичко това е в размер на порцията от около 32 грама, което прави BPI Sports Iso-HD 86% протеин на тегло.

Щателната обработка на BPI Sports Iso-HD e чист суроватъчен протеин, Ви предоставя възможност за истинско “незабавно разтваряне”. Няма да повярвате колко бързо BPI Sports Iso-HD се разтваря напълно. Също така, поради своята изключителна чистота и липса на лактоза, BPI Sports Iso-HD е протеинът на пазара в момента, който най-лесно се храносмила. BPI Sports Iso-HD е идеален за нисковъглехидратни диети.

Вкусове на BPI Sports Iso-HD :

 1. шоколадово брауни
 2. ванилова бисквитка
 3. бисквитки с крем
 4. бананов крем

Начин на приемане:

Смесете една лъжица BPI Sports Iso-HD с 350 мл вода, сок или мляко. Разбъркайте за около 15 секунди, докато се разтвори напълно. Приемайте 2-3 дози дневно.

Съдържание на BPI Sports Iso-HD: 740 грама
Размер на порцията: 33 грама
Порции в опаковка: 23
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Калории 130
Калории от мазнини 10
Общо мазнини 1 гр
Наситените мазнини 0,5 гр
Транс мазнини 0 гр
Холестерол 20 мг
Натрий 90 мг
Калий 140 мг
Общ брой на въглехидратите 3 гр
Диетични фибри 0 гр
Захари 1 гр
Протеин 25 гр
Витамин А
Витамин С
Калций
Желязо
Магнезий 


Други съставки:
Бързо абсорбираща суроватъчна матрица (суроватъчен протеинов изолат, суроватъчен протеинов хидролизат), естествени и изкуствени аромати, целулозна смола, ксантанова смола, карагенан, силициев диоксид, лецитин (от соя и / или слънчоглед), сукралоза, ацесулфам калий и FD&C жълт No. 5.

Потребителите купиха също
Топ Продукти