BioTech USA Tribooster, 60 Tablets

 • ПроизводителиBioTech USA
 • Продуктов код: BioTech USA Tribooster, 60 Tablets
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 31.00 лв.

 • Едрова цена: 31.00 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 31.00 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

BIOTECH USA TRIBOOSTER Е С ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА ЕКСТРАКТ ОТ РАСТЕНИЕТО ТРИБУЛУС,КОЙТО ПОВИШАВА ТЕСТОСТЕРОНА В ПЛАЗМАТА НА КРЪВТА.

BioTech USA Tribooster стимулира естествената изработка на тестостерон в тялото, който влияе активно върху общата трудоспособност на спортистите.

Във всяка таблетка BioTech USA Tribooster се съдържат 200 гр трибулус, което е в два пъти повече отколкото в другите негови аналози.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА BIOTECH USA TRIBOOSTER :

 1. Подпомага силовите тренировки и увеличава енергията
 2. Бърз растеж на обема на мускулите и усилване на релефа им
 3. Увеличаване на силите и прилив на енергия
 4. Ефективно възстановяване след упражненията
 5. Възстановяване на хормоналния баланс

Защо за спортистите е толкова важно да поддържат високите нива на техния тестостерон в организма? Защото сам по себе си този хормон има ключово значение сред всички фактори, влияещи върху физическата производителност. От количеството на тестостерона в кръвта до голяма степен зависят показателите за сила и издръжливост на спортиста, скоростта на възстановителните процеси и наборът на мускулната маса.

BioTech USA Tribooster е абсолютно натурален продукт,който  може да се използва от спортисти независимо от това, колко са подготвени или от възрастта им. Приемът на BioTech USA Tribooster би бил полезен и на хора, занимаващи се със спорт с цел профилактика на естественото продуциране на тестостерон и подобряване общия тонус на организма.

BioTech USA Tribooster повишава либидото и подпомага половата активност.BioTech USA Triboosterе е продукт за повишаване тестостерона в плазмата на кръвта. Той е произведен на основата на безопасни и прецизно избирани съставки. За да може един спортист да повиши хормона в тялото си, той трябва не само да тренира много и да спазва определен хранителен режим, но и да използва спортни добавки, ефективни и безопасни за неговото здраве.

BioTech USA Tribooster съдържа над 90% стероидни сапонини, те влияят на тестостероновите нива в кръвта и ги повишават до най-високия нормален праг.

Благодарение на системното използване на BioTech USA Tribooster се повишава и либидото и половата активност на мъжете. Увеличаването на ефективността на половите функциите се предизвиква от афродизиатичните свойства на продукта. Освен това тази добавка подобрява цялостно здравето, повишава настроението, а освен това увеличава силите, мускулния прираст и намаляване периода за възстановяването от изнурителните тренировки.

BioTech USA Tribooster не е стероидно средство. Това е растителен, естествен продукт, който ще увеличи мускулното Ви тегло. Може да се използва от всички спортисти, особено от тези, които се занимават със спорт професионално. Всеки спортуващ може да достигне пика на възможностите на физическата си форма с употребата на BioTech USA Tribooster.

РАЗФАСОВКИ НА BIOTECH USA TRIBOOSTER :

 1. 60 таблетки
 2. 120 таблетки

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте по 1 доза BioTech USA Tribooster на ден между храненията с вода.

Съдържание на BioTech USA Tribooster: 60 таблетки
Размер на порцията: 1 таблетка
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Екстракт трибулус терестрис  2000 мг


Други съставки:
Микрокристална целулоза, дикалциев фосфат, средства против слепване (магнезиев стеарат, силициев диоксид),хидрокси пропи метил целулоза, поливинилпиролидое.

Потребителите купиха също
Топ Продукти