BioTech USA Carbox, 1000 Grams

  • ПроизводителиBioTech USA
  • Продуктов код: BioTech USA Carbox, 1000 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 15.00 лв.

  • Едрова цена: 8.40 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 15.00 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

BioTech USA Carbox, 1000 Grams е с 5 различни източника на въглехидрати.

BioTech USA Carbox не съдържа глутен.BioTech USA Carbox е създаден за натоварване преди и по време на тренировка и презареждане на тялото с енергия след работа на мускулите, т.е. непрекъснато и равномерно снабдяване с въглехидрати. BioTech USA Carbox е напитка на прах, съдържаща въглехидратен комплекс. Той съчетава пет форми на бавни, умерени и бързо абсорбиращи се въглехидрати. Съдържа малтодекстрин, декстроза, захароза, фруктоза и царевично нишесте. Тези захари имат различни гликемични индекси, тоест влияят в различна степен на нивата на кръвната захар. Поради различните си скорости на усвояване, някои от тях доставят бързо на тялото ви въглехидрати, докато другите за продължителни периоди.

  1. Максимално бързо възстановяване
  2. 5 различни въглехидрати
  3. Без глутен

BioTech USA Carbox е чудесен спътник по време на възстановяване след тренировка. Въглехидратите, които съдържа, допринасят за възстановяването на нормалната мускулна функция след високоинтензивно и / или продължително физическо натоварване, което води до изтощение на мускулите и изчерпване на запасите от гликоген в основните мускули. Този благоприятен ефект може да бъде постигнат чрез прием на 4g / телесно тегло kg въглехидрати, получени от всеки източник. Това количество трябва да се приеме в рамките на 4, но не повече от 6 часа високоинтензивно и / или продължително физическо упражнение, което води до изтощение на мускулите и изчерпване на запасите от гликоген на основните мускули.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Смесете една доза BioTech USA Carbox с 300 мл. напитка по ваш избор. Перфектен за смесване с други добавки за преди или по време на тренировка.

Съдържание на BioTech USA Carbox: 1000 грама
Размер на порцията: 50 грама
Порции в опаковка: 20
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Енергийна стойност 200 ккал/ 850 кдж
Протеин 0 гр
Въглехидрати 50 гр
от които захари 27,5 гр
Мазнини 0 гр
от които наситени 0 гр
Диетични фибри 0 гр
Натрий 0 мг


Други съставки:
Декстроза, Малтодекстрин, Фруктоза, Рибоза, Палатиноза

Потребителите купиха също
Топ Продукти