Berserk Labs T-Steron, 120 Capsules

Berserk Labs T-Steron, 120 Capsules

 • ПроизводителиBerserk Labs
 • Продуктов код: Berserk Labs T-Steron, 120 Capsules
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 19.90 лв.

 • Едрова цена: 15.22 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 19.90 лв.

Налични опции


Berserk Labs T-Steron е мощна анаболна формула, която стимулира производството на тестостерон и едновременно с това понижава естрогеновите нива в организма. Продуктът е предназначен за насърчаване изграждането на мускулна маса и за увеличаване на мускулната сила и издържливост.

Berserk Labs T-Steron съдържа специално разработен комплекс, включващ най-работещите съставки,свързани с тестостероновата секреция. Ще стимулира синтеза на тестостерон и то по напълно естествен начин. Благодарение на този продукт, Вие ще изградите повече мускули, либидото Ви ще е повишено, а възстановяването Ви след тренировка ще става бързо и лесно.

Съдържа D-аспарагинова киселина (D Aspartic Acid), която играе важна роля в производството на полови хормони и има силен ефект на значителни повишаване на лутеинизиращия хормон (LH) и на биосинтеза на тестостерон при мъжете.
Редица проучвания показват, че добавянето на 3гр. DAA дневно в период от 14 дена, повишава нивата на лутеинизиращия хормон с 33% и нивото на тестостерона с 42% при мъже на възраст между 27-37 години.
Освен това D-аспарагинова киселина въздейства и върху нивата на естрогена и пролактина, като ги понижава.

Друга съставка от Berserk Labs T-Steron е Индол-3-карбинол осигурява силна антиоксидантна подкрепа, понижавайки пораженията върху клетките, причинени от свободните радикали. Друга много важна характеристика е, че намалява с до 50% опасният естроген. Притежава благоприятно въздействие  върху раковите заболявания, заради способността му да регулира  естрогенния метаболизъм и други клетъчни процеси.

Сминдухът (Тилчец) от своя страна активно стимулира освобождаването на инсулина, което активира протеиновия синтез, включително и в мускулите. Също така участва и в синтеза на гликоген в мускулите. Понижава лошия холестерол в кръвта и подпомага на процесите за задържане на азот в тялото. Стимулира растежа на мускулна тъкан и активира регенерацията на епителните клетки, кости и хрущяли.

Berserk Labs T-Steron съдържа и екстракт от Мака, който от хилядолетия е наричан „естествена виагра”. Подсилва либидото, сексуалната функция и  желание. Повишава физическата енергия и издържливост.Подобрява хормоналният баланс, увеличава работоспособността и намалява стреса. Подобрява репродуктивното здраве и лекува стерилитет и импотентност. Подобрява качеството на спермата при мъжете и подобрява функциите на ендокринните жлези. При жените регулира функциите на яйчниците и облекчава смущенията при менопауза и менструални проблеми.

T-Steron е подсилен и с цинк, който подобрява фертилността и репродуктивните способности, поддържането на нормалното ниво на тестостерон в плазмата, активното участие в метаболизма на протеините, мазнините и въглехидратите, стимулирането на умствените функции. 

Berserk Labs T-Steron може да се приеме като напълно безвреден аналог на стероидите използвани в медицината и спорта. Ето защо, продуктът има мощни анаболни свойства, без да причинява отрицателни ефекти.

 • Супер мощен стимулатор на Тестостерона
 • Понижаване на естрогена с до 50%
 • Увеличаване нивата на растежният хормон
 • Повишава мускулната сила и издържливост
 • Мощен стимулатор на мускулен растеж
 • Мощен тестостеронов бустер
 • Положителен ефект върху либидото

Начин на приемане:
Приемайте два пъти на ден сутрин и вечер.

Food supplement.
Content: 120 Capsules
Serving size: 3 Capsules
Servings per Pack: 40
Recommended daily use: 1 Serving(s)

D-Aspartic Acid (DAA) 2600 mg
Maca extract 100 mg
Fenugreek extract 100 mg
Zinc 2.16 mg
Vitamin D3 4.4 µg
Vitamin B6 2 mg


Other Ingredients:
D-aspartic acid (DAA), capsule shell (gelatin, color: titanium dioxide), maca root extract Lepidium meyenii, fenugreek seed extract Trigonella foenum-gracum anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, zinc (zinc citrate), vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride), chromium (chromic picolinate), vitamin D (cholecalciferol).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка
Berserk Labs T-Steron, 120 Capsules

Berserk Labs T-Steron, 120 Capsules

15.22 лв. 19.90 лв. Ex Tax: 19.90 лв. 24%

Ниска наличност