AllMax Nutrition Leucine, 400 Grams

  • ПроизводителиAllMax Nutrition
  • Продуктов код: AllMax Nutrition Leucine, 400 Grams
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 50.90 лв.

  • Едрова цена: 46.30 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 50.90 лв.
Налични опции

Левцинът се счита за един от най-ефикасните елементи за изграждане на мускулна маса, познати до днес. От Allmax ни представят най-чистия и най-мощния елемент, с който ще изградите чиста и здрава мускулна маса и то БЪРЗО!

Ако търсите чиста, неподправена анаболна сила, то  е точно за вас! AllMax Nutrition Leucine е хранителна добавка, от групата на аминокиселините. Leucine  е не само най – мощната добавка за изграждане на мускули, но и е ефективно средство за дългосрочното запазване на чистата мускулна маса.Освен това,  Leucine  стимулира синтеза на протеини и подпомага възстановяването на мускулите, след интензивна тренировка.

AllMax Nutrition Leucine  дължи своите полезни качества на основната си активна съставка – левицин. L-левцинът, или накратко левцин, е една от трите разклонени аминокиселини, често обозначавани със съкращението BCAA (branched-chain amino acids - другите две са валин и изолевци).  Основната, незаменима функция  на левцина е стимулирането на протеиновия синтез в мускулите, при което последните нарастват. Левцинът не може да бъде синтезиран от тялото и затова винаги трябва да бъде допълнително приеман.

AllMax Nutrition Leucine съдейства за изграждането и укрепването на костите, кожата и мускулната тъкан, и стимулира синтеза на аминокиселината глутамин. Левцинът превъзхожда другите аминокиселини в предизвикването на инсулинова реакция. Той създава условия за удължено отделяне на инсулин, което пък от своя страна създава по-висок инсулинов анаболен ефект върху тялото.

AllMax Nutrition Leucine е мощен стимулант на синтеза  на хормона на растежа (HGH). Освен това, тази аминокиселина спомага зарастването на рани, тъй като възстановява всички тъкани и мускули. Левицинът регулира енергийните нива и предотвратява разпада на мускулни влакна. Левцина е тясно свързан с ежедневието Ви. Това е така, защото в човешкото тяло текат постоянни анаболни или катаболни процеси. Анаболните текат, когато тялото е заредено с хранителни вещества и нараства постепено и плавно. Катаболните обаче започват, когато сте пропуснали хранене или не сте яли достатъчно, не сте приели протеини и т.н. Това са процесите в които се получава частичен разпад на мускулни влакна. Ако сте добре заредени с Левцин, това няма да се случва.

За да си гарантирате позитивен мускулен растеж, бъдете винаги заредени с мощната сила на Leucine. Leucine е от голямо значение, за постигането на положителен азотен баланс, което ще стимулира изграждането на чистата мускулна маса. Левицинът, който Leucine Ви доставя  е в чиста форма, добит от чист фармацевтичен източник.

Начин на приемане:
Приемайте AllMax Nutrition Leucine по една доза (5 гр) 2 пъти дневно, като единият прием трябва да е непосредствено след тренировка.

Food supplement.
Content: 400 gr
Serving size: 1 tsp. 5 gr
Servings per Pack: 80
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Leucine 5 gr

 

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка