AllMax Nutrition L-Caritine Liquid, 473 ml

 • ПроизводителиAllMax Nutrition
 • Продуктов код: AllMax Nutrition L-Caritine Liquid, 473 ml
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 27.90 лв.

 • Едрова цена: 23.81 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 27.90 лв.
Налични опции

Ако търсите начин да ускорите метаболизма си, да се отървете от излишните мазнини, и да преливате от енергия, вземете AllMax Nutrition L-Caritine Liquid. Уникалния състав на тази революционна формула, както и течната й достъпна форма, я превръщат в изключително мощен продукт за отслабване, който ще Ви помогне да постигнете желаната фигура. AllMax Nutrition L-Caritine Liquid включва Л-карнитин, който е истински шампион в борбата с излишните килограми! И за да е още по-ефективен, продукта съдържа и така нашумелите малинови кетони, за които е чувал всеки, следящ новостите в света на отслабването.

Л-карнитин е естествено срещаща се в тялото  аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Много спортисти използват Л-карнитин, защото той доказано подпомага процеса на отслабване. А във формулата на AllMax Nutrition L-Caritine Liquid, се съдържат няколко форми на тази аминокиселина, всяка от които има своите предимства. Л-карнитин   може да спомогне за насърчаване на добро здраве, и за повишаване на  енергийните  нива в тялото. Тази аминокиселина съдейства за отделянето и , където те се използват за генериране на допълнителна енергия. По този начин, Вие не само отслабвате, но сте изпълнени с енергия, която е нужна за вашите тренировки, или ежедневните Ви дейности. Л-карнитин също така спомага за намаляване на млечната киселина натрупване в мускулите, за да можете да тренирате по – дълго без болка.

Разгледани поотделно, активните съставки на AllMax Nutrition L-Caritine Liquid са наистина силни фет-бърнари, а работейки заедно стават наистина мощни и синергични. Тази двойна сила, ще Ви отърве от излишните килограми веднъж завинаги, ще Ви зарежда с енергия през целия ден, и ще Ви защитава от действието на свободните радикали. Не се колебайте – ако искате наистина ефикасно средство за отслабване, AllMax Nutrition L-Caritine Liquid е вашето спасение!

 • Ускоряване на метаболизма
 • Засилено изгаряне на мазнините
 • Намаляване на апетита
 • Повишаване на енергията
 • Засилване на термогенезата

Начин на приемане:
Приемайте AllMax Nutrition L-Caritine Liquid по една доза, 1 дневно преди тренировка.

Food supplement.
Content: 473 ml
Serving size: 15 ml
Servings per Pack: 31
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 15 ml 100 ml
Total Carbohydrates 0 gr  
Sugar 0 gr  
Vitamin B5 (As D-Pantothenic Acid) 10 mg 66.67 mg
L-Carnitine 1200 mg 8000 mg


Other ingredients
Purified Water, Beet Root Powder, Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, (Potassium Sorbate, And Sodium Benzoate Less Than 1/10 Of 1%).

Потребителите купиха също
All Nutrition Whey Protein, 2270 Grams
All Nutrition Whey Protein, 2270 Grams

55.90 лв. Ex Tax: 55.90 лв.

Наличност: Налични
Olimp Knockout 2.0, 305 Grams
Olimp Knockout 2.0, 305 Grams

39.90 лв. Ex Tax: 39.90 лв.

Наличност: Налични
Продукти от същата марка