AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams

  • ПроизводителиAllMax Nutrition
  • Продуктов код: AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 40.90 лв.

  • Едрова цена: 36.63 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 40.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ 

AllMax Nutrition Beta-Alanine Бета-аланин за увеличаване на анаеробната и аеробната издръжливост.

С AllMax Nutrition Beta-Alanine най-накрая може да постигне така желаната интензивна тренировка, за която досега само сте мечтали. Подкрепена от научни изследвания, бета-аланинът е една съществено важна добавка. Той служи като анаболно гориво, бета-аланинът дава стимул да увеличите анаеробната и аеробната си издръжливост и забавя мускулната умора, което Ви позволява да отделите повече време за всяка тренировка..

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА AllMax Nutrition Beta-Alanine :

  1. Увеличава силата
  2. Повишава мускулната издръжливост
  3. Постига се по-голяма интензивност при упражненията

AllMax Nutrition Beta-Alanine подобрява мускулната Ви сила и издръжливост, като така осигури по-мощна тренировъчна сесия.

Мускулите използват бета-аланин за производството на карнозин. По този начин се стимулира генерирането на по-голямо количество енергия, а това осигурява максимална физическа издръжливост.

Чрез насърчаване на високо интрамускулен Карнозин, бета-аланинът действа като прекурсор за производството на азотен оксид (NO) и работи за намаляване на окисляването в мускулите, създадено от интензивните упражнения и тежките тренировки. По-просто казано това означава, че бета-аланин помага да се буферират рН нивата в мускулите, предотвратява киселинността, което се натрупва по време на тренировка. Понижаването на рН баланса или повишаването на мускулната киселинност води претоварване на мускулите. Бета-аланинът предотвратява всичко това.

В четири седмично проучване, лицата, които консумират между 4 до 6,4 грама бета-аланин значително подобряват ефективността на упражненията си и изходната мощност в сравнение с групата приемали плацебо.

Освен това 10-седмично проучване за ефектите на бета-аланин, проведено на футболисти показва, че групата от играчи, приемали бета-аланин креатин са натрупали повече мускули и загубили повече мазнини, отколкото групата, приемала само креатин.

Бета-аланинът е най-известен с ролята си да подобрява работоспособността по време на тренировка, като намалява натрупването на водородни катиони, респективно киселини, в мускулната тъкан.

Понижаването на рН води до умора и отпадналост на мускулите, възпрепятстват се функциите на ензимите, участващи в продуцирането на енергия. Бета-аланинът се явява пряк метаболитен предшественик на синтеза на L-карнозина, който е съединение с голям буферен капацитет в мускулите.

Бета-аланинът притежава и по-неизвестни функции в организма. Това е аминокиселина с антиоксидантно действие и способност за редуциране продукцията на бета-амилоид - протеин, пряко свързан и отговорен за болестта Алцхаймер, който се натрупва в плътни амилоидни плаки в мембраната на невроните. Спомага също за предпазване на черния дроб от токсичните ефекти на различни лекарствени агенти.

Компанията ALLMAX е успяла да придобие най-чистия фармацевтичен клас бета-аланин, наречен бета-синт™. 11 етапа на процеса се използват за производството на тови бяло кристално вещество.

Начин на приемане:

Приемайте една доза AllMax Nutrition Beta-Alanine непосредствено преди тренировка.

Съдържание на AllMax Nutrition Beta-Alanine: 400 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 3,2 грама
Порции в опаковка: 125
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Бета-аланин 3,2 гр


Други съставки:
Бета-аланин.

Потребителите купиха също
Топ Продукти
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams

AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams

44.61 лв. 48.90 лв. Ex Tax: 48.90 лв. 9%

Ниска наличност
AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams

AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams

36.63 лв. 40.90 лв. Ex Tax: 40.90 лв. 10%

Ниска наличност