AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams

AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams

 • ПроизводителиAllMax Nutrition
 • Продуктов код: AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 49.90 лв.

 • Едрова цена: 49.90 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 49.90 лв.

Налични опции


Повечето хора, които тренират усилено, не разбират защо не могат да постигнат желания от тях мускулен растеж. Всеки по-сериозен културист знае изпитаното и проверено въздействие на големите дози ВСАА.

Въпреки че всеки знае, ние все пак ще Ви напомним, че действието на разклонената верига амино киселини може да е затруднено, поради няколко причини:

 1. Не получавате достатъчно ВСАА
 2. Не е правилното съотношение на ВСАА
 3. Не приемате достатъчно ВСАА в подходящото време

Чрез продукта на компанията ALLMAX, Вие получавате хранителна добавка, осигуряваща Ви 350% по-голяма анаболна активност.

Това е проста математика - добавяте повече мускули, отколкото изваждате!

Защо това е толкова трудно да си намерите добър ВСАА продукт?

Старата школа инстатизирани BCAA’s, създадени без да използват технологията MYOTRISOL™ се слепват, не се смесват добре и най-лошото от всичко, остават отвратително подобно на масло на повърхността. А и са с лош вкус.

Повечето компании за хранителни добавки отговориха на това предизвикателство, като просто доставиха по-малко BCAA’s в по-евтино съотношение 2:1:1.

Стига вече! AllMax Nutrition BCAA Aminocore вече е на пазара, за да Ви помогне!

AllMax Nutrition BCAA Aminocore са създадени благодарение на имуществена 3 фазна технология спомагаща по-добрата разтворимост , наречена MYOTRISOL™, която е превърнала ВСАА в един изключително висококачествен продукт, в него Вие ще намерите идеално съотношение на ВСАА, които се разтварят лесно, а и са много вкусни. Благодарение на тази невероятна хранителна добавка, Вие можете да си набавите необходимата Ви сила, когато и където и да сте! Това е идеалната BCAA добавка!

AllMax Nutrition BCAA Aminocore съдържа цели 8180 мг ВСАА! Точно така, повече от 8 грама ВСАА в един пакет или една лъжица. Перфектен е за консумация по време на тренировка, или когато сте далеч от фитнеса и изпитвате необходимост да предотвратите катаболните разкъсвания на мускулната тъкан и да увеличите синтеза на протеин!

Авангардни научни изследвания спечелили Нобелова награда на Каролинския институт потвърдиха, с какво културистите са известни от години –а именно приемът на високи дози ВСАА, доставени в специфични съотношения 45:30:25, по този начин мускулите Ви растат. Това е с изумителните 350% по-голяма анаболна сигнализация спрямо плацебото! Всичко това е доказано с научни изследвания.

Добрата разтворимост е ключът за успеха на течните добавки BCAA!

ALLMAX въвежда Myotrisol, авангардна технология подобряваща разтворимостта. До сега, доставката на 100% чисто съотношение 45:30:25 BCAA на прах и то в цели (8180 мг) - идеални за анаболната активност е било почти невъзможно. Е това вече не е така.

Само с AMINOCORE MYOTRISOL ™ LIQUID BCAA Вие получавате доказано всичко това.
Сега, патентована технология за осигуряване на идеална разтворимост на 3-фази, наречена Myotrisol™ е превърнала този изключително висококачествен продукт с идеално съотношение на фармацевтично качествени ВСАА в идеалното решение за всички Вас, които се нуждаете от прилив на сила енергия.

Освен всичко останало, този продукт е и невероятно вкусен. AMINOCORE решава крайната дилема на множество спортисти - бърза анаболна подкрепа с изключително висока, изследвана доза ВСАА - без значение къде се намирате!

AMINOCORE включва и някои от най-упоритите, бионалични, фармацевтични витамини, като:

 1. Methylcobalamin
 2. Дибенкозид, който е с висока биологична стойност Витамин В12
 3. Ca L-5-MTHF ( осигуряващ витамин B9)
 4. Пиридоксин-5-фосфат (витамин В6)

Това са някои от най-трудните за получаване витамини в най-високо ефективни дози, известни на науката.. Само AMINOCORE ви дава този вид на чиста енергия смес от витамини от , при това най-мощните витамини на планетата. Нещо повече, комплексът от витамини от група В подкрепя синтеза на протеини и без тях, вашият напредък може да пострада. Усилените тренировки, диетата са недостатъци, консумацията на алкохол и стресът също могат да се отразят негативно върху нивата на витамините.

ОЗИ прави тренировката Ви още по-добра!
Повечето хора никога не са чували дори ОЗИ, но той може да бъде най-добрия Ви приятел във фитнеса. ОЗИ или ketoisocaproic е киселина, която изпълнява ролята на буфер на мускулните токсини като амоняк (NH3), които са създадени по време на интензивните периоди на повтарящи се мускулни контракции. ОЗИ деактивира амоняка, създаден от вашите мускули по време на интензивни тренировки. Тъй като по-високите концентрации на амоняк водят до умора, намаляването на амоняка води до по-голяма мускулна издръжливост. И най-доброто от всички, AMINOCORE има 100 мг ОЗИ във всяка доза!

 • незабавно стимулира мускулния растеж с 350%
 • чиста сила на BCAA
 • бързо се справя с умората
 • Зареден с 7 ФОРМИ НА анаболна ПОДКРЕПА B3, В6, В9 и В12
   

Начин на приемане:
За активиране на протеиновия синтез и възстановяване и увеличаване на мускулната маса, приемайте по 1 дозаAllMax Nutrition BCAA Aminocore по време на тренировка. В нетренировъчни дни, AllMax Nutrition BCAA Aminocore може да се вземат по всяко време на празен стомах. Благодарение на мощният характер на този продукт, не се препоръчва да се надвишава 2 дози дневно.

Food supplement.
Content: 462 Grams
Serving size: 1 Scoop 10.5 Grams
Servings per Pack: 44
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 5
Total Carbohydrate 0 g
Sugars 0 g
Vitamin B3 (as Niacin) 20 mg
Vitamin B6  2 mg
(as Pyridoxine HCl & Pyridoxal-5′-Phosphate [P5P])  
--  
Vitamin B9 BioB9™  400 mcg
(as Folic Acid & 5-Methyltetrahydrofolate)  
--  
Vitamin B12 (as Methylcobalamin) 6 mcg
--  
AMINOCORE™ BCAAs [45:30:25] 8180 mg
L-Leucine [45%] (3,681 mg)  
L-Valine [30%] (2,454 mg)  
L-Isoleucine  [25%] (2,045 mg)  
--  
α-KIC (Alpha Ketoisocaproic Acid) 50 mg


Other ingredients:
Citric Acid, Malic Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, Acesulafame Potassium, FD&C Blue No. 1, Lecithin (Sunflower).
ALLERGEN INFORMATION: Produced in a facility that also handles Milk, Soy, Egg, Peanut, Tree Nut, Fish, Crustacean and Shellfish products.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка
AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams

AllMax Nutrition BCAA Aminocore, 462 Grams

49.90 лв. 49.90 лв. Ex Tax: 49.90 лв. 0%

Налични