AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams

 • ПроизводителиAllMax Nutrition
 • Продуктов код: AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 48.90 лв.

 • Едрова цена: 44.61 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 48.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ 

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 представя пудра от чисти и качествени верижно-разклонени аминокиселини (BCAA) в съотношение  2:1:1.

С приемането на ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 по-лесно да увеличите своята чиста мускулна маса, да намалите катаболното разграждане на мускулатурата, както и да облекчите възпаленията и болките след края на тежките силови тренировки.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 :

 1. Качествено и бързо възстановяване
 2. Поддържа обема на мускулната маса
 3. Подобрява мускулната активност
 4. Предпазва мускулната маса от увреждане по време на физическа активност
 5. Защитава мускулната маса по време на процеси на редукция на теглото
 6. Забавя физическата умора

За разлика от другите видове аминокиселини, които се преработват от черния дроб, BCAA са уникални по своя характер с това, че се поемат и усвояват директно от мускулите. Те играят ключова роля за бързото изграждане на качествената мускулна маса, тъй като увеличават скоростта, с която мускулите растат в отговор на оказаното върху тях физическо натоварване (тренировките). Нещо повече – изследванията в областта сочат, че 14 % от мускулната тъкан се състои именно от верижно-разклонени аминокиселини.

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 се отличават със силен анти-катаболен ефект. Тъй като мускулната тъкан абсорбира директно верижно-разклонените аминокиселини, това води до по-добро зареждане на мускулите с енергия и до драстичното ограничаване на тяхното катаболно разграждане. Не случайно, за професионалните атлети, които се стремят към увеличаване на силата и размера на мускулната маса, BCAA са един от напълно задължителните суплементи.

ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 е чиста формула, без абсолютно никакви добавки. Тя се предлага в разфасовка от 400 грама и съдържа верижно-разклонени аминокиселини (BCAA), които са 100 % ферментирано извлечени и притежават най-висок японски клас за качество.

Верижно-разклонените аминокиселини (BCAA) са изградени от три свързани помежду си аминокиселини – левцин, валин и изолевцин.

Левцинът насърчава развитието на чиста мускулна тъкан и допълнителното производство на енергия, особено по време на интензивни тренировки. Тази аминокиселина спомага и за поддържането на така важния положителен азотен баланс в организма.  Левцинът често е наричан „ограничено хранително вещество“, което означава, че тялото се нуждае да бъде зареждане с определени количества от него, за да може да асимилира протеините, постъпващи в храносмилателната система. Левцинът също така активира един основен анаболен процес, известен като механизъм на mTOR, при който настъпва сериозно стимулиране на синтеза на мускулните протеини.

Валинът играе важна роля при метаболизма на глюкозата, протеиновия синтез и подсилване на имунната система. Той осигурява допълнителни количества глюкоза за снабдяване с енергия по време на хардкор тренировките, което го превръща в ценна добавка за всеки силов атлет.  Освен всичко останало, валинът също така участва в детоксикацията и пречистването на черния дроб от натрупалия се в него излишен азот.

Изолевцинът съдейства за пълноценното възстановяване на мускулите след тренировка и е доказвал многократно своя положителен ефект върху поддържането на стабилните нива на кръвната захар. Тази аминокиселина участва активно в образуването на хемоглобина и може да повиши енергийните нива, както и да подобри физическата издръжливост на тялото.

Начин на приемане:

Смесете една чаена лъжица (5 гр) ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1 с 180-240 мл вода, сок или друга напитка,приемайте по 1 доза преди,по време или след тренировка.

Съдържание на ALLMAX Nutrition BCAA 2:1:1: 400 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 5 грама
Порции в опаковка: 80
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Общо мазнини 0 гр
Микронизиран L-левцин 2,5 гр
Микронизиран L-валин 1,25 гр
Микронизиран L-изолевцин  1,25 гр


Други съставки:
BCAA 2: 1: 1 Смес (L-левцин, L-изолевцин, L-валин), L-глутамин, ароматизатор (малина), лимонена киселина, ябълчена киселина, трикалциев фосфат, магнезиев цитрат, цвекло на прах, калиев хлорид, тринатриев цитрат , Инулин, подсладители (сукралоза, стевиол гликозиди).

Потребителите купиха също
Топ Продукти
AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams

AllMax Nutrition BCAA 2:1:1, 400 Grams

44.61 лв. 48.90 лв. Ex Tax: 48.90 лв. 9%

Ниска наличност
AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams

AllMax Nutrition Beta Alanine, 400 Grams

36.63 лв. 40.90 лв. Ex Tax: 40.90 лв. 10%

Ниска наличност