СХОДНИ ПРОДУКТИ

AllMax Nutrition Arginine HCL, 400 Grams

 • ПроизводителиAllMax Nutrition
 • Продуктов код: AllMax Nutrition Arginine HCL, 400 Grams
 • Наличност: Няма наличност
 • Крайна цена: 40.90 лв.

 • Едрова цена: 36.70 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 40.90 лв.

AllMax Nutrition Arginine HCL се счита за условно есенциална аминокиселина. Това означава, че организмът произвежда аргинин нормално, но понякога той се нуждае от повече, отколкото това, което е на разположение. Хранителни източници като фъстъци и бадеми са естествени източници на аргинин, но за тези, които желаят да използват аргинина за подобряване на спортните постижения или за увеличаване на чистата мускулна маса, трудно могат да си набавят необходимото количество, което се изисква от организма за постигане на оптимални резултати от хранителни източници.

Последните университетски изследвания потвърждават способността на аргининът да действа като естествен предшественик на креатиновия синтез в тялото.
Също така е доказано, че той се използва и за увеличаване на естествените нива на хормона на растежа и увеличаване на способността на организма да консумира и използва кислород, тъй като той повишава нивата на азотен оксид (увеличава вазодилатацията).

Всеки човек има нужда да приема достатъчно количество аргинин, като групите с повишени нужди от тази аминокиселина са подрастващите деца, спортистите, хората с наднормено тегло и възрастните хора.

Приемането на аргинин от трениращи хора може да подсили имунната система, като по този начин ще им позволи да тренират по-здраво и да избегнат неприятните последици на претренирането.

AllMax Nutrition Arginine HCL участва в протеиновия синтез в организма. Подпомага заздравяването на раните, изграждането на мускули, производството на сперматозоиди, елиминирането на крайни токсични продукти на обмяната.

Използващите стероиди също могат да имат полза от допълнителния прием на аргинин, тъй като често тези хора имат повишени нива на лош холестерол - състояние, което се подобрява с приемането на аргинин.

Хората с наднормено тегло, възстановяващите се от травма, както и тези с проблеми с ерекцията също биха усетили подобряване на физическото си състояние, ако приемат аргинин.

AllMax Nutrition Arginine HCL аргининът е ултрачиста форма на ARGNINE. За производството му се използва изключителен 11 етапен процеса за получаване на тази мощна аминокиселина monopeptide от чиста растителна основа. Без използването на каквито и да било животни.

1. Какво е аргинин?
Аргининът е условно есенциална аминокиселина, която е предшественик на азотния оксид, който разширява (отваря) кръвоносните съдове, за да се даде възможност за повече кислород и хранителни вещества да се доставят в мускулната тъкан. Той е един от най-важните „транспортери”. Аргининът е аминокиселина , която участва в много биохимични процеси свързани с нормалното физиологична реакция на тялото. Аргинин на прах е най-чистата форма на Аргинина произведена по специална технология. Аргининът има няколко различни роли в организма. Изследванията показват , че приема на 1-2 грама на аргинин дневно съчетано с тренировки е голям ефект върху намаляването на мазнините в тялото след няколко седмици използване на продукта.
След тренировка мускулите се нуждаят от аминокиселини. Идеални са за диета, защото съдържат много малко въглехидрати. Аминокиселините са градивните части на протеина. Първо протеина се консумира и след това разгражда аминокиселините на техните компоненти. Аминокиселини директно осигуряват всички необходими аминокиселини на тялото.По време на тренировка не са важни само въглехидратите, но също така и аминокиселините за произвеждане на енергия. При прием на тези аминокиселини с високо интензивна тренировка ефекта им е по-голям.

 • Използва се като прекурсор за синтеза на азотен оксид (NO)
 • Стимулира растежния хормон (GH)
 • Подобрява функцията на имунната система
 • увеличава мускулната маса

Начин на приемане:
Смесете една пълна чаена лъжичка (5 грама) от AllMax Nutrition Arginine HCL във вода или сок и приемайте 1-3 пъти дневно. Преди тренировки и спортни събития, приемате AllMax Nutrition Arginine HCL около 30 минути преди тренировка. Понякога, в нетренировъчни дни, смесете една чаена лъжичка (5 грама) от AllMax Nutrition Arginine HCL при събуждането и / или преди да заспите.

Food supplement.
Content: 400 Grams
Serving size: 5 Grams
Servings per Pack: 80
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 5gr 100gr
L-Arginine HCL 5gr 100gr
(as L-arginine hydrochloride, L-arginine)  

 

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка