СХОДНИ ПРОДУКТИ

AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts, 210 Grams

  • ПроизводителиAllMax Nutrition
  • Продуктов код: AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts, 210 Grams
  • Наличност: Няма наличност
  • Крайна цена: 35.90 лв.

  • Едрова цена: 31.88 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 35.90 лв.

AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts е иновативна хранителна добавка осигуряваща ви ефективна формула за изгаряне на мазнини, която в същото време ви възстановява, помага за натрупването на нова чиста мускулна маса и зарежда тялото ви с естествени източници на енергия.

От AllMax Nutrition твърдят (а и ние също след като опитахме Amino CUTS потвърждаваме написаното), че това е най-вкусната и освежаваща хранителна добавка, която са създавали до ден днешен. Amino CUTS се разтваря перфектно, удачен е за прием сутрин и преди тренировъчни сесии, осигурява на тялото ви жизненоважни незаменими аминокиселини, които стимулират растежа и подкрепят възстановителните възможности на тялото.

Какво съдържа Amino CUTS?
500mg CLA - CLA e свързана линолова киселина, която забързва метаболизма и стимулира изгарянето на мазнини

127mg Натурален Кофеин извлечен от Зърната на Робуста Кафе, стандартизиран екстракт с минимум 98% съдържание на кофеин (125мг) - ще ви осигури постоянен и доста ефективен прилив на енерги

125mg Екстракт от Зелено Кафе, стандартизиран да съдържа поне 50% хлорогенова киселина - осигурява на тялото възможност да изгаря мазнините по-бързо и по-ефикасно, като в същото време стимулира обмяната на веществата в организма

2000mg Taurine - Тауринът е аминокиселина, която ще ви помогне да усещате напомпването по време на тренировка така, както никога до сега.  Дава ви сила, издръжливост и енергия.

725mg ACUTS BCAAs в съотношение 45:30:25 - това са 3-те най-важни аминокиселини, по-известни като BCAA. Те са основен изграждащ елемент в мускулната ни тъкан, толкова са ефективни, че щом приемете AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts ще забравите за мускулните трески, защото силата на BCAA е точно във възстановяването. Също така дават на тялото енергия и увеличават белтъчния синтез.

500mg Alanine
345mg Glycine
300mg Lysine HCl
50mg Phenylalanine
50mg Histidine HCl
50mg Threonine
- това са аминокиселини, които в комбинация с по-горе описаните съставки ще ви помогнат и ще стимулират цялостното изграждане на едно по-мускулесто и по-издръжливо тяло. Тяхната основна функция е градивна, защото самите аминокиселини са градивни блокчета на мускулите, а без тях растежът и развитието ви като атлет е немислимо.

Начинна приемане:
AllMax Nutrition AminoCuts A:Cuts може да се използва по всяко време от денонощието, като най-необходим и най-доброто време за прием е сутрин и преди тренировка.Приемайте 1 до 2 мерителни лъжички разтворени в 200мл вода сутрин веднага след ставане и още толкова 20-30 минути преди тренировка.В дните, когато не тренирате приемете 1 - 2 мерителни лъжички само сутрин след сън.

Food supplement.
Content: 210 Grams
Serving size: 7 Grams
Servings per Pack: 33
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Calories 5
Total Carbohydrate 1 g
Calcium (as Calcium Silicate) 20 mg
--  
CLA Triglyceride 60% Powder (Caseinate) 500 mg
Natural Caffeine  127 mg
(as Coffea robusta Bean Extract, Std. to 98% Caffeine, 125mg)  
--  
Green Coffee 125 mg
(Coffea arabica) Bean Extract (50% Chlorogenic acids)  
--  
Taurine 2,000 mg
ACUTS BCAA [40:30:25] 725 mg
L-Leucine [45%] 326 mg
L-Valine [30%] 218 mg
L-Isoleucine [25%] 181 mg
L-Alanine 500 mg
L-Glycine 345 mg
L-Lysine HCl 300 mg
L-Glutamine 250 mg
L-Phenylalanine 50 mg
L-Histidine HCl 50 mg
L-Threonine 50 mg


Other Ingredients:
Citric Acid, Natural and Artificial Flavors, Sucralose, Acesulfame Potassium, Natural Color (Beta Carotene).
CONTAINS: Milk
ALLERGEN WARNING: Produced in a facility that also handles Soy, Egg, Peanut, Tree Nut, Fish, Crustacean and Shellfish products.

Потребителите купиха също
Топ Продукти