All Nutrition Vegan Protein, 500 Grams

All Nutrition Vegan Protein, 500 Grams

  • ПроизводителиAll Nutrition
  • Продуктов код: All Nutrition Vegan Protein, 500 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 17.90 лв.

  • Едрова цена: 13.05 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 17.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition Vegan Protein съдържа соев протеин изолат,грах,червена боровинка,ориз,слънчоглед,бадем и коноп.

All Nutrition Vegan Protein е формула не само за физически активни хора. Съдържа соев протеинов изолат, грах, червена боровинка, ориз, слънчоглед, бадем и коноп протеин и затова е приятелски настроен за вегани и вегетарианци.

All Nutrition Vegan Protein е високопротеиново хранително вещество на базата на соев протеинов изолат. Соевият изолат е ценен източник на полезен протеин, характеризиращ се с ниско съдържание на въглехидрати и мазнини. За да обогатим състава, допълнително използвахме протеина на 6 други растения. Доскоро се считаше, че само животинският протеин е пълноценен протеин. Днес обаче знаем, че растителният протеин може да бъде еднакво ценен.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Vegan Protein :

  1. Спомага за увеличаване на мускулната маса
  2. Без захар
  3. Съдържа 7 вида протеин

All Nutrition Vegan Protein съдържа протеин, който помага за увеличаване на мускулната маса и спомага за поддържането му. Веганският протеин се препоръчва като обогатяване на ежедневната диета на физически активни хора и спортисти.

Соята е култура от групата на т.нар бобови растения. Храните, приготвени от соя, са особено нетърпеливо включени в диетата от вегетарианците като алтернатива на месото. Соята съдържа много протеин в сравнение с други растения, колкото 30-50%, докато имат много подходящ аминокиселинен състав за хората. Соевият протеин съдържа пълна аминограма и всички необходими аминокиселини във висока концентрация и в същото време се характеризира с много висока бионаличност.

All Nutrition Vegan Protein съдържа соев протеинов изолат, който като по-чист и по-ценен от концентрата, форма на протеин, е бил лишен от ненужни въглехидрати и мазнини, като същевременно поддържа почти 78% концентрация на чист протеин.

Начин на приемане:

Препоръчителна употреба: за приготвяне на протеинов шейк една порция (28 г) All Nutrition Vegan Protein трябва да се разтвори в 300-350 мл вода. За да получите консистенция на десерт, разтворете една порция (28 g) All Nutrition Vegan Proteinв 250 ml вода. Не надвишавайте 1 порция на ден.

Съдържание на All Nutrition Vegan Protein : 500 грама
Размер на порцията: 28 грама
Порции в опаковка: 17+
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Енергия 445 кдж/106 ккал
Мазнини 1.5 гр
от които наситени мастни киселини 0.2 гр
Въглехидрати 1.7 гр
от които захари 1 гр
Фибри 0.5 гр
Протеин 21 гр
Сол 0.5 гр
--
Соев протеинов изолат 18.6 гр
Грахов протеин 2.5 гр
Червена боровинка протеин 1.3 гр
Оризов протеин 1.3 гр
Конопен протеин 0.5 гр
Слънчогледов протеин 0.5 гр
Бадемов протеин 0.5 гр


Други съставки:
Растителен протеинов комплекс (соев протеинов изолат, грахов протеин, червена боровинка, оризов протеин, конопен протеин, слънчогледов протеин, бадемов протеин), подсладител: ксилитол, ароматизанти, сгъстител: ксантанова смола, подсладител: сукралоза, киселинен регулатор: лимонена киселина.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка