All Nutrition Ultra Whey, 2270 Grams

All Nutrition Ultra Whey, 2270 Grams

  • ПроизводителиAll Nutrition
  • Продуктов код: All Nutrition Ultra Whey, 2270 Grams
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 70.90 лв.

  • Едрова цена: 60.91 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 70.90 лв.

Налични опции


All Nutrition Whey Ultra е високопротеиново хранително вещество, състоящо се от концентрат на суроватъчен протеин и изолат на суроватъчния протеин. Те се характеризират с бързо усвояване, високи нива на аминокиселини с разклонена верига и висока биологична стойност (BV 159, BV 104). Протеинът помага за поддържане на мускулна маса и допринася за растежа му.

All Nutrition Ultra Whey допълва нашата диета с протеини, което е много важно за нашето тяло. Заслужава да се спомене и помощта на протеина в растежа на мускулната маса и подкрепа при поддържането му. Той перфектно допълва дефицита на протеин, произтичащ от увеличеното му търсене, особено при състезателни спортове, бодибилдинг и по време на редукционни диети.

All Nutrition Ultra Whey може да се използва по всяко време на деня, съдържа две фракции от протеин (WPI и WPC) с различно време на абсорбция. Можете лесно да ги добавите към протеинови шейкове, овес, десерти или печива. Както можете да видите, този протеин има много приложения, което го прави наистина уникален протеинов микс.Безкомпромисен вкус, разтворимост (трептене на шейкър няколко пъти) и качество това е All Nutrition Ultra Whey!

Защо трябва да предоставяме полезен All Nutrition Ultra Whey протеин?
Всички знаем колко е трудно да осигурим на тялото си голямо количество протеин с пълна стойност. Всички топлинни процедури в нашата кухня причиняват известна загуба от това, от което се нуждаем толкова много. Не всеки е в състояние да приготви здравословна храна, богата на протеини. Нека не забравяме да постигнем ефекта от нашата упорита работа е правилна диета, богата на тази конкретна съставка.

All Nutrition Ultra Whey съдържа две протеинови фракции: изолат и суроватъчен протеинов концентрат. Протеинът трябва да бъде здравословен и напълно асимилиран от нашето тяло. Той също трябва да съдържа всички аминокиселини от екзогенната група (EAA) в подходящи количества и пропорции. За съжаление много протеини не отговарят на това изискване.

All Nutrition Ultra Whey отговаря на всички тези изисквания, характеризиращи се с адекватна абсорбция, високи нива на аминокиселини с разклонена верига и висока биологична стойност (BV 159, BV 104).

КАКВО Е WPC?
Суроватъчният протеинов концентрат е млечен компонент, получен в процеса на микрофилтрация или също ултрафилтрация. WPC е най-популярната форма на протеиново хранително вещество, тя се отличава с изключително висока хранителна стойност в резултат на високия дял на екзогенните аминокиселини (наречени ЕАА), по-специално аминокиселини с разклонена верига (т.е. BCAA). Именно делът на екзогенните аминокиселини определя влиянието на даден протеин върху растежните процеси, докато ключова роля играе левцинът - един от BCAA, който стимулира анаболните ензими (растежа) в мускулните клетки. Суроватъчният протеинов концентрат работи не само за хора, трениращи във фитнес залата. Той е перфектното допълнение към диетата на обикновен човек, която в наши дни се характеризира с ниско количество протеини.

КАКВО Е WPI?
Суроватъчният протеинов изолат е като млечен суроватъчен протеинов концентрат. Обикновено WPI се получава в технологичен процес, наречен микротитрация с напречен поток (CFM) при ниски температури. Високото съдържание на протеини и почти нулевото съдържание на въглехидрати и мазнини са едно от многото предимства на този вид протеини. Изолатът е много добър избор на протеин, особено когато мускулите ви се нуждаят от него. В рамките на буквално 15 минути те ще напуснат стомаха, влизайки в кръвта под формата на аминокиселини и ценни пептиди. Бързата скорост на трансформация в храносмилателната система перфектно поддържа тялото. Подходящ след събуждане и като добавка след тежка тренировка.

Протеинови функции върху нашето тяло:
Протеинът е необходим за процеса на растеж, за регенерацията на тъкани, клетки и органи и за синтеза на хормони. В допълнение, протеините участват в храносмилателните процеси. Тя присъства навсякъде и е отговорна за почти всичко без нея, ние не бихме могли да живеем.

Един възрастен човек се нуждае от приблизително 0,8 g протеин на килограм телесно тегло. Търсенето ще се увеличи значително за хората, които тренират усилено и за възрастните хора. Здравословната диета трябва да бъде достатъчно разнообразна, за да се доставят най-важните аминокиселини (протеин) в организма. Само тогава ролята на протеините в организма ще бъде напълно реализирана.

Начин на приемане:
1 до 2 пъти на ден. Една порция 30 г от продукта, разтворен в 150 мл вода или мляко. Използвайте през деня между храненията

Food supplement.
Content: 2270 Grams
Serving size: 1 Scoop 30 Grams
Servings per Pack: 76
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Energy value 115 kcal
Fat 0,4 g
Saturated fat 0,2 g
Carbohydrates 1,5 g
Sugar 1,3 g
Dietary fiber 0 g
Protein 26,4 g
Salt <0,1 g


Other Ingredients:
93,8% protein complex (whey protein concentrate, whey protein isolate - from milk), thickener: carboxymethylcellulose, stabilizer E414, aroma, sweetener: sucralose.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка