All Nutrition Saw Palmetto, 90 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Saw Palmetto, 90 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 19.90 лв.

 • Едрова цена: 13.85 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 19.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Saw Palmetto е хранителна добавка, съдържаща екстракт от плодове Сао Палмето,която се прилага за лечение на простатни заболявания.

All Nutrition Saw Palmetto е хранителна добавка, съдържаща екстракт от плодове Сао Палмето/ Сереноа Репенс. Сао Палметно е палма „джудже”, с научно наименование Serenoa repens и широко се използва за профилактика и лечение на простатни заболявания.

С напредване на възрастта много мъже страдат от хиперплазия, която се ядява доброкачествено уголемяване на простатната злежа. Все по-често започнаха да се  използват билкови екстракти в борбата с това нежелано явление. А Сао Палмето се счита за изключително ефикасно средство за намаляване растежа на простата, както и за намаляване честотата на уриниране и съпроводеното чувство за болка.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Saw Palmetto :

 1. За профилактика и лечение на простатни заболявания.
 2. Ефикасно средство за намаляване растежа на простата
 3. Намаляване честотата на уриниране и болка
 4. Отлично средство срещу загуба на коса.

Освен оказаното положително влияние върху простатата и мъжката полова система, Сао Палмето е отлично средство и срещу загуба на коса.

Хранителната добавка Allnutrition Saw Palmetto влияе благоприятно на секрецията на тестостерон, който повишава либидото и засилва еректилните функции, а с това се увеличава и подобрява качеството на половия акт. Освен това се подобрява тонуса и настроението.

All Nutrition Saw Palmetto се препоръчва профилактично на всички мъже над 45 годишна възраст, за предотвратяване на хиперплазия на простатната жлеза.

Начин на приемане:

Приемайте една доза All Nutrition Saw Palmetto веднъж дневно по време на хранене.

Съдържание на All Nutrition Saw Palmetto : 90 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 90
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Екстракт от плодовете на 1000 мг
sabal minor Serenoa repens  


Други съставки:
Екстракт от плодовете на sabal minor Serenoa repens, обвивка на капсулата: желатин, вода, средства против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид, оцветител: титанов диоксид.

Потребителите купиха също
Топ Продукти