All Nutrition Rhodiola Rosea, 90 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Rhodiola Rosea, 90 Capsules
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 16.90 лв.

 • Едрова цена: 10.19 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 16.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Rhodiola Rosea притежава адаптогенни свойства,които адаптират тялото към стресови ситуации.

All Nutrition Rhodiola Rosea има доказан ефект на антидепресант и помага за стимулиране на нервната система, за премахване на хронична или сезонна умора. Растението успешно се прилага и при депресивни състояние, като увеличава транспорта на серотониновите прекурсори триптофан и 5 хидрокситриптофан в мозъка. 

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Rhodiola Rosea :

 1. Устойчивост на стрес
 2. Възстановяване
 3. Концентрация и памет
 4. Подкрепя имунна система
 5. Сърдечно здраве
Устойчивост на стрес: Адаптогените увеличават способността за ефективно използване на клетъчното гориво и общата работоспособност. Според изследванията родиола розеа притежава свойството да увеличава резистентността на организма към редица химични, биологични и физически стресови фактори. Подпомага за нормализирането на процесите в тялото, когато то е подложено на стрес
Възстановяване: Родиола розеа е популярна сред спортистите поради доказаната си способност да съкращава периода на възстановяване след продължително натоварване, намалява мускулната болезненост, повишава нивата на ензимите, РНК и протеините отговорни за мускулното възстановяване. Rhodiola (Златен Корен) повишава енергията в мускулните клетки, синтезата на гликоген в мускулите и в черния дроб и анаболната активност. Адаптогенните ползи от родиола розеа се дължат и на нейната способност да увеличава нивата на бета-ендорфин в кръвната плазма, като така се предотвратяват хормоналните отклонения, провокирани от стреса. Докато приемат екстракт от родиола розеа, спортистите усещат общо подобрение на представянето си и на физическата си форма.
Концентрация и памет: Когато се използва системно, родиола розеа подобрява паметта и концентрацията. Тестван върху група студенти, подложени на стрес по време на изпитна сесия, екстрактът от родиола розеа показва положителни резултати. Значително подобрение се наблюдава във физическото състояние, умствената дейност и в общото благосъстояние. Доказано е, че родиола розеа регулира режима на съня, намалява пристъпите на сънливост, умствената умора и безпокойството. По време на приема на екстракт от родиола розеа се наблюдава значително по-голяма емоционална уравновесеност, повишена мотивация и концентрация.
Рак: Изследванията сочат, че родиола розеа усилва противодействието срещу токсините и образуването на „лоши клетки“. Ефикасността на родиола розеа като противораков агент все още се изследва. Досега родиола розеа разкрива своя потенциал в тази насока, когато се използва заедно с предписаните противоракови лекарства.
Имунна система: Веществата, открити в родиола розеа подсилват имунната система – което е от изключителна необходимост за раковоболните пациенти. Също така стимулира и защитава имунната система, като възстановява хомеостазата (метаболитния баланс) в тялото.
Сърдечно здраве: Изследвания на родиола розеа сочат, че тя . Родиола розеа е изследвана заради своето несъмнено качество да смекчава уврежданията от стреса и дисфункцията в сърдечносъдовите тъкани. Родиола розеа дава надежда на пациенти с висок риск от сърдечносъдови заболявания.

Начин на приемане:

Да се приемат 1 или 2 капсули All Nutrition Rhodiola Rosea дневно. През първите няколко седмици да се приема рано през деня, за да не пречи на съня.
 
Съдържание на All Nutrition Rhodiola Rosea: 90 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 90
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)
Родиола розова екстракт от розов корен 400 мг
включително салидрозиди 4 мг


Други съставки:
Родиола розова Екстракт от корен на Rhodiola rosea, пълнител: целулоза, обвивка на капсулата: желатин, вода, средства против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид; багрило: титанов диоксид.

Потребителите купиха също
Топ Продукти