All Nutrition Pro Whey, 2270 Grams

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Pro Whey, 2270 Grams
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 81.90 лв.

 • Едрова цена: 71.16 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 81.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Pro Whey е източник на най-висококачествен суроватъчен протеин.

Благодарение на уникалната комбинация от концентрат и изолат на суроватъчен протеин (WPC + WPI), All Nutrition Pro Whey осигурява на мускулите оптимален състав на хранителни вещества, които консумираме по време на тренировка. Това означава, че All Nutrition Pro Whey осигурява здравословен протеин без излишна захар и мазнини.

Протеинът, съдържащ се в All Nutrition Pro Whey, се характеризира с бърза абсорбция, високи нива на аминокиселини с разклонена верига BCAA и висока биологична стойност. Биологичната стойност е показател за количеството протеин, което може да бъде усвоено веднъж от тялото. Високото му ниво означава висококачествена протеинова добавка.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Pro Whey :

 1. Осигурява 24 гр протеин на доза
 2. Ниско съдържание на мазнини
 3. Минимално въглехидратно съдържание
 4. Не съдържа аспартам
 5. Отлична разтворимост
 6. Невероятен вкус

All Nutrition Pro Whey допълва диетата ни с протеин, поддържа регенерацията след тренировка и в същото време, благодарение на много различни вкусове.

Протеинът е основният градивен елемент за мускулната тъкан. Регулира метаболитните промени в организма, създавайки ензими, хормони, антитела. Съдържащите се в тях аминокиселини засилват анаболните процеси в организма и предпазват мускулите от катаболизъм. Освен мазнини и въглехидрати - те са един от най-важните компоненти на диетата.

Суроватъчният протеинов концентрат е млечен компонент, получен в процеса на микрофилтрация или ултрафилтрация. WPC в сравнение с други протеини (особено растителни, но също и казеин, месо или дори яйца) се отличава с изключително висока хранителна стойност в резултат на високото съдържание на екзогенни аминокиселини (наречени EAAs), по-специално аминокиселини с разклонена верига.

ВКУСОВЕ НА All Nutrition Pro Whey :

 1. боровинка
 2. бисквитки
 3. двоен шоколад
 4. солен карамел
 5. череша с банан
 6. бял шоколад
 7. шоколад
 8. ягода
 9. ягода с банан
 10. шоколад с кокос
 11. шоколад с банан

Суроватъчният протеинов изолат, като суроватъчният концентрат, е млечен протеин. Обикновено WPI се получава в технологичен процес, наречен микротитрация с напречен поток (CFM) при ниски температури. Този метод не денатурира активни биокомпоненти.

All Nutrition Pro Whey съдържа голямо количество аминокиселини с разклонена верига BCAA
BCAA са сред най-популярните добавки, използвани от физически активни хора. Това се дължи на факта, че както ежедневната практика, така и резултатите от научните изследвания потвърждават благотворния им ефект върху общоприетата спортна форма. BCAA се състои от:

ЛЕВЦИН
Смята се за една от най-важните аминокиселини за организма на спортиста. Левцинът има положителен ефект върху процеса на намаляване на телесните мазнини, помага за подобряване на телесния състав. Тази аминокиселина е универсално приложима във всички спортове, независимо от нивото им на напредък.

ВАЛИН
Той предпазва мускулните клетки от катаболизъм и след това засилва темпа на възстановителните процеси. Валина отлага появата на умора по време на тренировка. Валинът също защитава черния дроб.

ИЗОЛЕВЦИН
Той участва в процеса на синтеза на протеини, отговаря за инхибирането на катаболните реакции и стимулира регенеративните процеси, протичащи в нашето тяло. Това са аминокиселини, които са необходими за стартиране на регенеративните процеси. Поради наличието на лактоза, тези протеини са изключително вкусни.

All Nutrition Pro Whey е с инстантна форма, която се разбърква добре, разтваря се лесно и консистенцията на готовата за консумация порция е идеално кремообразна и напълно без бучки. Това позволява All Nutrition Pro Whey да се използва в кухнята като пълноценна съставка в готварски сладкиши, десерти и закуски.

Начин на приемане:

Приемайте All Nutrition Pro Whey една доза дневно разтворен в 200 ml вода или мляко.

Съдържание на All Nutrition Pro Whey: 2270 грама
Размер на порцията: 1 лъжичка 30 грама
Порции в опаковка: 75
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

 

Енергийна стойност: 123 ккал
Мазнини 2.3 гр
включително наситени 1.7 гр
Въглехидрати 1.5 гр
включително захари 1.5 гр
Протеин 24 гр
Сол 0.07 гр
Активни съставки:
Концентрат от суроватъчен протеин 25 гр
Изолат от суроватъчен протеин 4.5 гр


Други съставки:
87,5% концентрат от суроватъчен протеин (от мляко), стабилизатор Е 414, регулатор на киселинността: ябълчена киселина, намалено съдържание на мазнини какао за шоколадови аромати, подсладител: сукралоза.

Потребителите купиха също
Топ Продукти