All Nutrition Omega 3 K2+D3, 30 Capsules

All Nutrition Omega 3 K2+D3, 30 Capsules

  • ПроизводителиAll Nutrition
  • Продуктов код: All Nutrition Omega 3 K2+D3, 30 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 11.90 лв.

  • Едрова цена: 7.83 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 11.90 лв.

Налични опции


All Nutrition Omega 3 K2+D3 е висококачествена добавка, съдържаща рибено масло и витамини K2 и D3. Тази добавка допълва диетата с Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), както и с витамин Е и витамин D3, който често се нарича "витамин от слънцето".

Омега-3 мастни киселини Омега-3 мастни киселини Омега-3 мастните киселини са основни мастни киселини (EFA). Името на мастните киселини зависи от тази група, свързана с тяхната химическа структура. Сред омега-3 мастните киселини най-важните за човешкото тяло са:

Витамин К е група съединения, неразтворими във вода, но разтворими в мазнини, които са необходими за усвояването им от организма. Витамин К допринася за нормалното съсирване на кръвта и спомага за поддържането на здрави кости.

Витамин D помага за правилното усвояване на калций и фосфор, спомага за поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D също допринася за правилното функциониране на мускулите и имунната система.

Този препарат може да се използва от всеки, който се грижи за здравето си.Витамин D3 често се нарича „витамин за слънчева светлина“.

Начин на приемане:
Приемайте по 1 капсула дневно с 250 мл вода. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Не консумирайте, ако сте алергични към някоя от съставките. Продуктът не може да се използва като заместител на разнообразното хранене. Препоръчва се да се съхранява на стайна температура на сухо място, недостъпно за деца. Препаратът не е предназначен за деца, бременни жени, планиращи бременност и кърмещи.

Food supplement.
Content: 30 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Fish Oil: 1000 mg
including EPA 180 mg
including DHA 120 mg
Vitamin K 100 µg
Vitamin D 50 µg


Other Ingredients:
Fish oil standardized for 18% EPA (eicosapentaenoic acid) and 12% DHA (docosahexaenoic acid), capsule shell: gelatin, humectant - glycerol, vitamin K (menaquinone), vitamin D (cholecalciferol).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка