All Nutrition Omega 3 1000, 60 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Omega 3 1000, 60 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 12.90 лв.

 • Едрова цена: 6.86 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 12.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Omega 3 е източник на жизненоважните EPA,които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото.

Рибеното масло във формулата на All Nutrition Omega 3 е източник на жизненоважните EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина), които са от решаващо значение за правилното функциониране на тялото. EPA е една от трите омега – 3 мастни киселини, с незаменими качества и благотворно действие върху здравето. Тази мастна киселина контролира функциите на централната нервна система и мозъка, а също така  защитава миелина (защитната обвивка на нервните клетки) от увреждане. Във вашата кръв, мастната киселина  EPA се свързва с вредните  триглицериди и ги елиминира. По този начин подобрява кръвообръщението на цялото тяло.

Другата мастна киселина – DHA (докозахексаенова киселина), също е от ключово значение за здравето. Тя съставя приблизително  20 % от сивото вещество в мозъка и 97 % от общото съдържание на мазнини в него. Ето защо, тази мастна киселина взема активно участие в умственото  развитие и поддържането на нормалните умствени дейности.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Omega 3 :

 1. Намалява кръвното налягане
 2. Понижава нивата на холестерола
 3. Заздравява ставите
 4. Облекчава възпалителните процеси
 5. Регулира  хормоналния баланс
 6. Поддържане функциите на нервната система
 7. Редуцира наднорменото тегло

Може би едно от най – важните свойства на All Nutrition Omega 3, е неговата способност да съдейства за поддържане на здравословни нива на  холестерола в кръвта. Освен това, All Nutrition Omega 3 понижава нивото на  триглицеридите. Това го прави ефективно  средство за профилактика на  атеросклерозата и сърдечните заболявания.

All Nutrition Omega 3 оказва благотворно влияние  върху костната плътност. Приема на All Nutrition Omega 3 осигурява на  тялото мастни киселини, които заздравяват костите и предпазват от фрактури, в резултат на претоварване.  Ако искате да подобрите здравето си и да се предпазите от различни болести, рибеното масло е нещо, която трябва да добавите към хранителния си режим. Направете го с течния продукт All Nutrition Omega 3

Начин на приемане:

Приемайте по една доза All Nutrition Omega 3 , 1-2 пъти дневно с храната.

Съдържание на All Nutrition Omega 3 : 60 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Рибено масло включително: 1000 мг
ЕПА 18% 180 мг
ДХА 12% 120 мг
Витамин Е  5 мг


Други съставки:
Рибено масло, обвивка на капсулата: желатин, овлажнител: глицерол, вода, витамин Е (D-алфа токоферол).

Потребителите купиха също
Топ Продукти