All Nutrition Mens Support Extreme, 120 Capsules

  • ПроизводителиAll Nutrition
  • Продуктов код: All Nutrition Mens Support Extreme, 120 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 24.90 лв.

  • Едрова цена: 18.44 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 24.90 лв.
Налични опции

All Nutrition Mens Support Extreme е препарат, предназначен за физически активни мъже. Действието му се основава на синергичното и максимално концентрирано действие на активните съставки. Съдържа редица активни вещества като D-аспарагинова киселина, екстракт от сухоземни плодове, екстракт от сминдух и мака.

All Nutrition Mens Support Extreme е усъвършенствана естествена формула:

D-аспарагиновата киселина се среща естествено в тялото ни и участва в работата на нервната и ендокринната системи.

Екстракт от смлените плодове на мацеяземен боздуган, известен от 5000 години, използван в народната медицина като афродизиак. Той подпомага поддържането на мускулния тонус и нивата на енергия в тялото и поддържа сексуалната способност. Стандартизиран до 90% сапонини.

Екстрактът от корен на Ashwagandha благодарение на антиоксидантния си ефект има положителен ефект върху сърцето и сърдечно-съдовата система, както и защитава цялостното здраве. Той поддържа в периоди на повишено психическо и нервно напрежение, допринася за оптимално отпускане и допринася за емоционален баланс.

Мака източникът на енергия, поддържа физическата и умствената годност, помага за поддържане на оптимална издръжливост и жизненост. Той помага за поддържане на естествената сексуална активност и енергия.

Екстрактът от корен на перуански пипер помага за запазване на естествената сексуална активност и енергия.

Екстрактът от семена от сминдух помага за поддържане на нормални нива на кръвна захар като част от здравословния начин на живот. Подкрепя имунната система и защитните сили на организма (антиоксидант) и подпомага храносмилането.

Цинкът помага за поддържане на нормален киселинно-алкален баланс и спомага за поддържането на нормална когнитивна функция. Освен това помага за поддържане на нормална плодовитост и нормална репродуктивна функция.

Витамин В12 допринася за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм. Той помага за правилното функциониране на имунната система и помага за намаляване на умората и умората.

Начин на приемане:
Приемайте по една доза с вода. Продуктът е предназначен за физически активни хора над 18 години.

Food supplement.
Content: 120 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 120
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Extract from the ground macea fruit 350 mg
including 90% saponins 315 mg
D-aspartic acid (DAA) 240 mg
Peruvian pepper root extract 200 mg
Ashwagandha Root Extract 200 mg
including 7% withanolides 14 mg
Fenugreek seed extract 100 mg
including 50% flavonoids 50 mg
Zinc 20 mg
Vitamin B12 100 ?g


Other Ingredients:
Tribulus terrestris extract from the mace seed, D-aspartic acid (DAA), Lepidium meyenii root pepper extract, Withania somnifera ashwagandha root extract, fenugreek seed extract Trigonella foenum-cecaline, water capsule, milk powder , gelatin, anti-caking agents: silicon dioxide, magnesium salts of fatty acids, dye: titanium oxide; vitamin B12 (cyanocobalamin).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка