All Nutrition MAG-Vit D3+K2, 30 Capsules

All Nutrition MAG-Vit D3+K2, 30 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition MAG-Vit D3+K2, 30 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 13.90 лв.

 • Едрова цена: 7.80 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 13.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition MAG-Vit D3+K2 съдържа магнезий,витамин В6,D3 и К2.

За да постигнем успех в спорта и в същото време да се грижим за здравето, трябва да гарантираме, че тялото осигурява нужното количество витамини и магнезий. All Nutrition MAG-Vit D3+K2 е отлично решение . Магнезият е един от ключовите елементи за нашето тяло. Подпомага правилното функциониране на мускулите и нервната система, намалява умората, поддържа имунната система и спомага за поддържането на здрави кости и зъби.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition MAG-Vit D3+K2 :

 1. Поддържа правилното функциониране на мускулите и нервната система
 2. Намалява умората
 3. Поддържа костите и зъбите
 4. Дава енергия
 5. Намалява стреса

All Nutrition MAG-Vit D3+K2, благодарение на наличието на магнезий и витамин В6, допринася за работата на всички мускули в нашето тяло, т.е.

По време на ядене на храна, магнезият е отговорен за черпенето на енергия, необходима за правилното им функциониране, като допълнително контролира възстановяването и развитието на тъканите. Всичко това се изразява в качеството и изпълнението на упражненията.

Стресът причинява значителна загуба на магнезий, в допълнение, ние губим магнезий по време на физическа активност, защото този минерал се превръща в енергия и мускулна работа по време на тренировка.

Намаленото съдържание на магнезий в организма води до мускулна, коронарна и церебрална вазоконстрикция. В резултат на това може да доведе до хипертония, ускорена аритмия на сърцето и горещи вълни.

MAGNESIUM - ЗАЩИТА И ДОБАВЯ ЕНЕРГИЯ

Честата активност кара тялото ни да се нуждае от повече енергия, защото го използва по-бързо за тренировки. Допълнителният стрес може да допринесе за загубата на ценен магнезий в организма още по-бързо.

Ако искаме да предотвратим всички заболявания, струва си да осигурим на организма правилната доза. All Nutrition MAG-Vit D3+K2 допринася за намаляване на липидите и холестерола в кръвоносната система и разширява кръвоносните съдове, което спомага за елиминирането на хипертонията.

Витамин К е група съединения, неразтворими във вода, но разтворими в мазнини, които са необходими за усвояването им от организма. Витамин К допринася за нормалното съсирване на кръвта и спомага за поддържането на здрави кости.

Витамин Dпомага за правилното усвояване на калций и фосфор, спомага за поддържането на здрави кости и зъби. Витамин D също допринася за правилното функциониране на мускулите и имунната система.

Този препарат може да се използва от всеки, който се грижи за здравето си. Витамин D3 често се нарича „витамин за слънчева светлина“.

Начин на приемане:

Използвайте по 1 капсула All Nutrition MAG-Vit D3+K2 на ден, по време на хранене с вода. Продуктът е предназначен за лица над 18 години.

Съдържание на All Nutrition MAG-Vit D3+K2 : 30 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Магнезий 150 мг
Витамин B6 2,1 мг
Витамин D 50 мкг
Витамин K 11 мкг


Други съставки:
Магнезиев бисглицинат, обвивка на капсулата: желатин, пълнител: микрокристална целулоза, магнезиев оксид, багрило: титанов диоксид, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид), витамин D (холекалциферол), витамин К (менахинон).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка