All Nutrition Mag B6, 30 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Mag B6, 30 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 13.90 лв.

 • Едрова цена: 7.52 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 13.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Mag B6 е съобразен с повишените нужди от витамини и минерали на професионално трениращите атлети, активно спортуващите и хората, подложени ежедневно на тежки физически натоварвания.

Магнезият поддържа провеждането на нервните импулси за извършването на мускулните контракции, в т. ч. и за работата на сърцето.Премахва усещането за умора и изтощение.Стимулира клетъчното делене, включително синтеза на мускулни протеини.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Mag B6 :

 1. Помага за нормалното функциониране на нервната система
 2. Намалява умората
 3. Поддържа оптималната хормонална активност
 4. Подпомага нормалното производство на червени кръвни телца.

Витамин В6 от своя страна помага за нормалното функциониране на нервната система,участва в правилния синтез на цистеин,намалява умората, чрез повишен синтез на клетъчна енергия,поддържа оптималната хормонална активност, включително и на растежните (анаболни) хормони,необходим за протичането на енергийния метаболизъм (регенерирането на гликогена) и усвояването на протеините,подпомага нормалното производство на червени кръвни телца.

All Nutrition Mag B6 ви доставя точното количество магнезий и витамин В6 за покриване на повишените нужди на трениращите атлети, с фармацевтична чистота и проверено качество.

Начин на приемане:

Консумирайте 1 доза All Nutrition Mag B6 2 пъти дневно, за предпочитане с храна. Не надвишавайте препоръчителния дневен прием.

Съдържание на All Nutrition Mag B6 : 30 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Магнезий 760 мг
Витамин B6 0,7 мг


Други съставки:
Магнезиев цитрат, обвивка на капсулата (желатин, цвят: титанов диоксид), средство против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, пиридоксин хидрохлорид.

Потребителите купиха също
Топ Продукти