All Nutrition LivSupport, 60 Capsules

All Nutrition LivSupport, 60 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition LivSupport, 60 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 14.90 лв.

 • Едрова цена: 8.32 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 14.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition LivSupport е подбрана смес от хранителни вещества, съставена да поддържа черният дроб.

All Nutrition LivSupport е хранителна добавка, базирана на соеви фосфолипиди, холин, L-орнитин L-аспаргат, витамин В6 и рибофлавин.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition LivSupport :

 1. Пречиства черния дроб
 2. Правилен синтез на цистеин
 3. Правилно функциониране на нервната система
 4. Поддържа нормалния метаболизъм на хомоцистеина
 5. Правилно производство на червените кръвни клетки
 6. Правилното функциониране на имунната система

All Nutrition LivSupport е подбрана смес от хранителни вещества, съставена да поддържа най-големия и най-важен орган в нашето тяло. Подбраните и тествани съставки на тази формула са предназначени за прочистване на черния дроб, като същевременно поддържат метаболизма на протеини, въглехидрати и мазнини.

И ето ги:
соеви фосфолипидиса естери на холинофосфорната киселина и ненаситените мастни киселини (линолова, линоленова, олеинова). От всички фосфолипиди, които изграждат клетъчната мембрана, фосфатидилхолинът съставлява до 40%. Благодарение на действието на фосфатидилхолина се подобрява работата на ензимните системи и формата на мембранните рецептори. Фосфолипидите могат да се предоставят на организма под формата на хранителни добавки и лекарства.

Холинът допринася за поддържането на нормалния метаболизъм на хомоцистеина и помага за правилното функциониране на черния дроб. Освен това помага за поддържане на нормалния метаболизъм на мазнините.

рибофлавин(Витамин В2) допринася за поддържане на нормалния енергиен метаболизъм и спомага за поддържането на нормалното състояние на червените кръвни клетки. Рибофлавин играе важна роля за защита на клетките от оксидативен стрес, благодарение на което допринася за намаляване на умората и умората.

Витамин В6 допринася за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм и допринася за регулирането на хормоналната дейност.

Начин на приемане:

Приемайте по 2 капсули All Nutrition LivSupport дневно с вода. Продуктът е предназначен за физически активни хора над 18 години.

Съдържание на All Nutrition LivSupport : 60 капсули
Размер на порцията: 2 капсули
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Соеви фосфолипиди 600 мг
Холин 84 мг
L-орнитин L-аспартат 20 мг
включително: L-орнитин 10 мг
Витамин В6 2.8 мг
Рибофлавин 2.8 мг


Други съставки:
Соеви фосфолипиди, обвивка на капсулата (желатин, оцветители: червен железен оксид, титанов диоксид), холин дихидроген цитрат, пълнител: микрокристална целулоза, противослепващ агент: магнезиеви соли на мастни киселини, L-орнитин L-аспартат, витамин В6 (пиридин хидрохлорид) рибофлавин.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка