All Nutrition Immuno Control, 90 Capsules

All Nutrition Immuno Control, 90 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Immuno Control, 90 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 16.90 лв.

 • Едрова цена: 12.29 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 16.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition Immuno Control съдържа витамин С и D.

All Nutrition Immuno Control е хранителна добавка, съдържаща витамини С и D, които помагат за правилното функциониране на имунната система, както и подпомагащи клетките цинк и селен в защита срещу оксидативен стрес.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Immuno Control :

 1. Мощен имуностимулатор
 2. Комплекс от екстракти, витамини и минерали
 3. Ефективен при сезонни вируси
 4. Подпомага лечението на възпаление в тялото

All Nutrition Immuno Control е мощен имуностимулатор.Подпомага тялото да се справи по бързо при настинки и вируси.

Витамин С е най-известният антиоксидант. Благодарение на своите антиоксидантни свойства, той има защитна функция в тялото. Освен това витамин С стимулира производството на колаген, за да осигури правилното функциониране на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите.

Освен това допринася за поддържането на правилния енергиен метаболизъм, помага за правилното функциониране на нервната система, помага за поддържане на нормални психологически функции, помага за защита на клетките от оксидативен стрес и намалява чувството на умора и умора. Витамин С също помага за регенериране на намалената форма на витамин Е и увеличава усвояването на желязо.

Витамин С изпълнява редица изключително важни функции в организма, въпреки че е известен преди всичко като средство за положително въздействие върху функционирането на имунната система.

L-глутаминът присъства в телата ни, ако не беше там, нямаше да можем да произведем имунните клетки, необходими за защита от опасни вируси и бактерии. Глутаминът, който е основното и приоритетно гориво за ентероцитите (клетките на тънките черва), може да повлияе на здравето на чревния епител. Червата, не без основание, се считат за първия фронт в борбата за нашето здраве. Това е най-важният войник на нашата имунна система. Те са първата линия на защита срещу вредни фактори.

L-глутаминът осигурява хранителни вещества на имунните клетки, което помага на защитните клетки в червата да убиват лошите бактерии и да насърчават растежа на добрите чревни бактерии. Тази аминокиселина също така укрепва чревната бариера, което помага за предотвратяване на синдром на пропускане на червата.

Ацерола увеличава производството на антитела, помага да се противопоставя на инфекциите, неутрализира въздействието на свободните радикали, подпомага естественото производство на колаген и укрепва състоянието на кръвоносните съдове благодарение на ценния витамин С. Ацеролата е един от плодовете с най-високо съдържание на естествен витамин С! Той не само подобрява имунитета, но и предотвратява умората.

Екстрактът от бъз подпомага лечението на възпаление в тялото ни и стимулира клетките на имунната система. Той е отличен източник на антиоксиданти, следователно е отлична форма за защита срещу ефектите на оксидативен стрес.

Инозинът участва в енергийния метаболизъм, той може да помогне за намаляване нивото на млечна киселина в мускулните клетки и по този начин да разшири способността за упражнения. Според последните изследвания инозинът има и невропротективни и антивирусни свойства. Инозинът е предназначен да стимулира организма да се защитава от вируси, поддържа имунната система.

Цинкът помага да се поддържа нормално зрение и имунната система и помага за защита на клетките от оксидативен стрес. Ефектът от този елемент върху здравето на кожата, костите и лигавиците, както и имуномодулиращият ефект, използван за профилактика и лечение на вирусни инфекции, също е важен. Това е микроелемент, необходим за правилното функциониране на човешкото тяло. Тъй като нямаме възможност за ендогенен синтез на този микроелемент, трябва да осигурим адекватното му снабдяване от диетата.

Селенът е елемент с антиоксидантно действие, предпазва клетките и тъканите на тялото срещу увреждане, причинено от свободните радикали в резултат на метаболитна трансформация.

Витамин D помага за правилното усвояване на калция и фосфора, поддържа здрави кости и зъби и има положителен ефект върху правилното функциониране на мускулите и имунната система.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Приемайте All Nutrition Immuno Control по една доза дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание на All Nutrition Immuno Control : 90 капсули
Размер на порцията: 2 капсули
Порции в опаковка: 45
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Витамин С 975 мг
L-глутамин 500 мг
Инозин 500 мг
Екстракт от ацерола 100 мг
включително витамин С 25 мг
Екстракт от бъз 100 мг
Цинк 15 мг
Селен 100 мкг
Витамин D 50 мкг


Други съставки:
Витамин С (L-аскорбинова киселина), L-глутамин, инозин, обвивка на капсулата (желатин, цвят: титанов диоксид), плодов екстракт от ацерола Malpighia glabra, екстракт от бъз Sambucus nigra, цинков лактат, средства против слепване: диоксид силициеви, магнезиеви соли на мастни киселини; натриев селенат (VI), витамин D (холекалциферол).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка