All Nutrition Flex All Complete, 400 Crams

All Nutrition Flex All Complete, 400 Crams

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Flex All Complete, 400 Crams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 21.90 лв.

 • Едрова цена: 15.30 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 21.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition Flex All Complete СЪДЪРЖА СЪСТАВКИ,които СТОЯТ В ОСНОВАТА НА ЗДРАВИТЕ СТАВИ И СУХУЖИЛИЯ.

Артикуларен хрущял, наречен хрущялна тъкан, предотвратяващ абразия на костите при контакт помежду си. В зряла възраст ставният хрущял няма регенеративна способност, което се изразява във възможността за дефектите му.

Благодарение на All Nutrition Flex All Complete ще ускорите регенерацията и ще подпомогнете възстановяването на увредената хрущялна структура, които стимулират производството на колаген и възстановяват еластичността на ставите. Най-ефективните съставки в този процес на регенерация са лесно смилаеми съставки, предлагани под формата на прах.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Flex All Complete :

 1. Ефективен хранителен източник за стави
 2. Перфектно укрепва ставните връзки, ставите и сухожилията
 3. Една опаковка съдържа точната доза активни съставки за целия ден
 4. Подходящ е за силови спортове, а също и за хора, които имат нужда от укрепване на ставите и ставните връзки
 5. Подходящ е за тези, които имат проблеми със ставите

All Nutrition Flex All Complete е продукт, чиято основна съставка е колагенът. Колагенът е протеин, който помага за поддържане на здрави кости. В допълнение, той има редица поддържащи съставки. Те включват витамин С, който помага за правилното производство на колаген, за да се осигури правилното функциониране на хрущяла и кожата.

Независимо от спорта, който практикувате, излагате се на наранявания, свързани с опорно-двигателния апарат. All Nutrition Flex All Complete и неговият основен компонент - колагенът, основно възстановява и поддържа здравето: ставната капсула, хрущялите, костите и лигаментите. All Nutrition Flex All Complete съдържа редица вещества, витамини и минерали, като най-важните са:

Хидролизиран колаген
Тъй като структурата на аминокиселините, характерна за колагена, се среща само при гръбначни животни, протеинът от животински произход се използва за производството на лекарства или кремове. Колагенът, изолиран от кожите, хрущялите и сухожилията, се използва директно в продължение на много години. През осемдесетте години на миналия век полските учени патентоваха нов метод за получаване на колаген за нуждите на фармацевтичната и козметичната индустрия.

Процесът на хидратация доведе до филтриран протеин, за да има най-висок афинитет към човешкото тяло. Той е стабилен при стайна температура, не изисква консерванти и поради хидратацията прониква по-дълбоко в тъканите и се свързва по-лесно с тях. Обикновено се обогатява с витамини, хиалуронова киселина, млечна киселина, еластин - вещества, които ускоряват регенерацията на кожата или възстановяването на костите.

Глюкозамин сулфат
Основната цел на редовния прием на глюкозамин сулфат е да се ускори регенерацията на хрущялната и костната тъкан, напрегната от прекомерното натоварване на отделни елементи на ставите. Допълнителна полза в случай на нараняване може да бъде значително намаляване на болката и други неразположения, които пречат на функционирането в ежедневието. Трябва да сте наясно, че мобилните връзки в човешкия скелет все още са уязвими за увреждане поради прекомерна физическа активност, затлъстяване и диета с ниско съдържание на основни хранителни вещества.

Глюкозамин сулфат стимулира съответните клетки да действат и е импулс за тях по време на тежката реконструкция на съединителната тъкан чрез синтеза на протеогликани. Освен това косвено противодейства на увеличената загуба на калций от костите.

MSM, или метилсулфонилметан или метан метил сулфат, е органично сярно съединение. Това е добавка, която често се препоръчва при проблеми със ставите, както и за подобряване на състоянието на косата, кожата и ноктите. Органичната сяра има невероятни терапевтични и профилактични свойства. Говори се за детоксикиращи, детоксикиращи, анаболни и възстановяващи свойства.

В някои случаи обаче сярата може да навреди. Сярата осигурява гъвкавост във връзките между клетките. При дефицита си клетъчните мембрани стават твърди, твърди и по-малко пропускливи. Междувременно клетъчните мембрани трябва да преминат необходимите компоненти вътре в клетките и да изхвърлят получените отпадъци. Силните и ефикасни клетъчни мембрани са от голямо значение за здравето на всяка клетка в нашето тяло.

Вкусове на All Nutrition Flex All Complete :

 1. ананас
 2. грейпфрут
 3. касис
 4. лимон
 5. портокал
 6. череша
 7. ягода

Начин на приемане:

Приемайте една доза (20 г) All Nutrition Flex All Complete дневно разтворена в 300 мл вода или сок. Профилактично по една порция дневно. В случай на болки в ставите или по време на рехабилитация след нараняване, можете да приемате 2 порции дневно.

Съдържание на All Nutrition Flex All Complete : 400 грама
Размер на порцията: 20 грама
Порции в опаковка: 20
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Хидролизиран колаген 10000 мг
L-пролин 1200 мг
Глюкозамин сулфат 300 мг
МСМ 300 мг
Витамин С 200 мг
Магнезий 60 мг
Витамин В6 5 мг


Други съставки:
50% хидролизиран колаген, 6% l-пролин, 29% въглехидратен комплекс, 1,5% глюкозамин сулфат, 1,5 MSM (метилсулфонилметан), витамин С, магнезий, витамин В6, стабилизатор Е414, регулатор на киселинността ябълчена киселина, вещество подслаждащо сукралоза.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка