All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined, 1000 ml.

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined, 1000 ml.
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 21.90 лв.

 • Едрова цена: 15.64 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 21.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

ALL NUTRITION DELICIOUS LINE COCONUT OIL UNREFINED Е НЕРАФИНИРАНО КОКОСОВО МАСЛО С ВИСОКО КАЧЕСТВО.

Нерафинираното кокосово екстра върджин масло се характеризира с приятна и интензивна кокосова миризма. Има твърда форма и бистър, бял цвят. All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined може да се консумира студено и освен това може да се използва в кухнята вместо традиционно рапично масло за пържене или печене. Може да се използва и като заместител на избистреното масло.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ALL NUTRITION DELICIOUS LINE COCONUT OIL UNREFINED :

 1. Засилва имунната система
 2. Силен антиоксидант
 3. Подобрява метаболизма и помага в борбата с килограмите
 4. Подпомага храносмилането
 5. Поддържа кожата здрава и хидратирана
 6. Подпомага здравето на сърцето
 7. Изхвърля токсините от организма
 8. Подобрява мозъчната функция
 9. Идеално за готвене
 10. Без холестерол

Кокосовото масло не съдържа холестерол и транс-мазнини и е богато на "добри мазнини" - средноверижни триглицериди (MCT). Над 50% от съдържащата се мазнина е лауринова киселина, която се счита за чудотворна съставка, тъй като има много ползи за здравето.

All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined се извлича от истински кокос и е идеален заместител на други масла и маслени продукти, като зехтин, масло, маргарин и други растителни масла, с фантастичен хранителен профил и невероятен вкус.

Най-мощната активна съставка в All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined е лауринова киселина. Когато лауриновата киселина навлезе в тялото ни, тя се превръща в моналаурин, който има силни антивирусни и антибактериални свойства. Доказано е, че монолейнът помага за унищожаването на вируси като ХИВ, xepпec и грип, заедно с други патогенни бактерии и патогени.

All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined е богато на средноверижни триглицериди (MCTs или MCFAs), които са по-лесни за усвояване от дълговерижни триглицериди. Те не се съхраняват като мазнини, а вместо това се транспортират директно до черния дроб, където се усвояват и превръщат в източник на енергия. По този начин стимулирате обмена на вещества и подпомагате здравословното отслабване.

All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined е подходящо за диабетици и за всички, които искат да намалят съдържанието на въглехидрати в диетата си.All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined помага да се увеличи активността на щитовидната жлеза и стимулира метаболизма.

All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined има благоприятен ефект върху кожата, като поддържа нейната сила и хидратация. Предпазва кожата от свободните радикали и забавя процеса на стареене. Когато се абсорбира в кожата, кокосовото масло намалява бръчките, защото подхранва съединителната тъкан и помага за премахването на мъртвите кожни клетки.

Освен това кокосовото масло е предпочитано от хората, които искат да се предпазят от стрии. Смазвайки кожата си с кокосово масло, вие и осигурявате еластичност и свеждате до минимум вероятността от външни дермални деформации. А през летните месеци може да се използва преди плажа, тъй като помага за по-бързото улавяне на тен.

РАЗЛИКА МЕЖДУ РАФИНИРАНО И НЕРАФИНИРАНО МАСЛО :

Рафинираното масло се обработва интензивно, докато нерафинираното масло просто се извлича.
Рафинираното масло е известно още като RBD масло, тъй като е рафинирано, избелено и дезодорирано, докато нерафинираното масло е просто извлечено и известно като VCO (девствено кокосово масло).

Силните топлина и разтворители се използват за обработка на рафинирано кокосово масло, докато това не е така за нерафинираното масло.
Рафинираното кокосово масло също се избелва и дезодорира, докато нерафинираното не се третира по този начин.
Тъй като се преработва, рафинираното масло е по-малко податливо на микробна атака в сравнение с нерафинираното кокосово масло.

Нерафинираното кокосово масло съдържа аминокиселини, токофероли и антиоксиданти, докато рафинираното кокосово масло не съдържа откриваеми количества.
В нерафинираното масло има по-големи количества фитостероли при 0,096% в сравнение с рафинираното масло, което има 0,032%.
Рафинираното кокосово масло има 4,10%  / триглицериди; за сравнение нерафинираното масло има 1,5%  / триглицериди.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Πpиeмaйтe  All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined за пържене,готвене или козметични цели.Съхранявайте на температура от 6 до 18 градуса на място без пряка слънчева светлина.

Съдържание на All Nutrition Delicious Line Coconut Oil Unrefined : 1000 грама
Размер на порцията: 30 грама
Порции в опаковка: 33+
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Енергийна стойност 248 ккал
Мазнини 27.6 гр
включително наситени мастни киселини 26.1 гр
включително мононенаситени 1.3 гр
включително полиненаситени 0.2 гр
Въглехидрати 0 гр
от които захари 0 гр
Фибри 0 гр
Протеин 0 гр
Сол 0 гр


Други съставки:
Кокосово масло

Потребителите купиха също
Топ Продукти