All Nutrition Creatine Muscle Max, 500 Grams

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Creatine Muscle Max, 500 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 19.90 лв.

 • Едрова цена: 13.23 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 19.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

ALL NUTRITION CREATINE MUSCLE MAX Е ХРАНИТЕЛНА ДОБАВКА, КОЯТО ОСИГУРЯВА КРЕАТИН МОНОХИДРАТИ И ТАУРИН И Е ОТЛИЧНО СРЕДСТВО ЗА ПОДОБРЯВНЕ НА ОБЩАТА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ НА ВСЕКИ СПОРТИСТ.

Креатин Монохидратът по естествен начин повишава производството на енергия, която е необходима за постигане на всяко мускулно съкращение. Високи нива на  АТФ означават повече сила и издържливост!Той е напълно безвреден и без странични ефекти, дори е естествено срещащ се в месото.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ALL NUTRITION CREATINE MUSCLE MAX :

 1. Значително увеличава мускулната сила и издържливост
 2. Подобрява спортните постижения
 3. Засилва възстановяването
 4. Осигурява благоприятна среда за мускулен растеж

All Nutrition Creatine Muscle Max e креатинова формула, която ще ви гарантира максимално подобряване на резултатите по отношение на сила и издържливост.

Когато тренирате в мускулите се отделя млечна киселина, която причинява мускулна треска. Креатин монохидрата има способността да ограничава това натрупване. Ето защо, приемайки All Nutrition Creatine Muscle Max вие ще сте защитени от мускулни болки след тренировката. Освен това, креатин монохидрат подобрява концентрацията и умствената дейност и повишава синтеза на протеини.

Освен това All Nutrition Creatine Muscle Max е обогатен и с таурин. Тауринът от своя страна играе ролята на инсулинов агент, което означава, че може да усили метаболизма на глюкозата и аминокиселините. Тауринът подобно на креатина увеличава обема на клетката. Благодарение на което се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан, както и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност. Освен това тауринът подпомага мускулното съкращение и предпазва от нежелани мускулни спазми.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Смесете 1 доза (3гр) All Nutrition Creatine Muscle Max със 100-150мл вода или друга напитка и консумирайте 1-2 дози дневно.
В тренировъчен ден, приемайте 1 доза преди тренировка.Внетренировъчен ден, приемайте 1 доза сутрин преди закуска.

Съдържание на All Nutrition Creatine Muscle Max : 500 грама
Размер на порцията: 3 грама
Порции в опаковка: 166
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Креатин монохидрат 2700 мг
Таурин 300 мг


Други съставки:
90% креатин монохидрат, 10% таурин.

Потребителите купиха също
Топ Продукти