All Nutrition Biotin, 30 Capsules

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition Biotin, 30 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 12.90 лв.

 • Едрова цена: 6.67 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 12.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All Nutrition Biotin е хранителна добавка, която увеличава енергията в тялото, подобрява храносмилането и помага за възстановяването на еластичността и здравината на косата и ноктите.

Имате косопад, суха кожа, бързо се уморявате, липсва ви концентрация? Може би организмът ви се нуждае от по-голямо количество биотин.

Биотин спада към групата на В-витамините, макар че в действителност е коензим, който работи синергично с витамините. Произвежда се по естествен път в малки количества от червата. Приемането му като хранителната добавка помага на организма да превръща храната в енергия.All Nutrition Biotin има свойството да повишава енергийните нива като подобрява ефективността на храносмилането. Това помага за изгаряне на излишните мазнини и превръща биотин в идеалната хранителна добавка за всички, които се нуждаят от повече енергия през деня и искат да отслабнат.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition Biotin :

 1. Подобрява усвояването на хранителни вещества
 2. Осигурява енергия на тялото
 3. Стимулира изгарянето на мазнини
 4. Укрепва чупливите нокти
 5. Помага при косопад и проблемна кожа

Въпреки, че основната функция на биотин е да превръща въглехидратите в гориво за тялото, той има много други полезни свойства. Допълнителният прием на биотин оказва подкрепа за цепещи се и чупливи нокти. Доказано е и благоприятното въздействие на витамина при косопад. All Nutrition Biotin подпомага здравето на кожата и може да се използва успешно при третиране на кожни проблеми. 

Изследвания показват, че допълнителният прием на биотин може да намали нивата на „лошия“ холестерол. Биотин е изключително необходим за диабетиците, тъй като участва в синтеза на инсулин. Доказано е, че добавките с биотин облекчават симптомите на периферна невропатия при някои хора, развили това заболяване вследствие на продължителен диабет или провеждана хемодиализа при бъбречна недостатъчност.

All Nutrition Biotin не съдържа захар, изкуствени подсладители, оцветители, овкусители и консерванти.

Начин на приемане:

Приемайте All Nutrition Biotin по 1 доза, един път дневно с храна.

Съдържание на All Nutrition Biotin: 30 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 30
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Биотин 5 мг (5,000 мкг)


Други съставки:
Пълнител: микрокристална целулоза, обвивка на капсулата: желатин, биотин (D-биотин), багрило: титанов диоксид.

Потребителите купиха също
Топ Продукти