All Nutrition BCAA Max Support Instant, 500 Grams

All Nutrition BCAA Max Support Instant, 500 Grams

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition BCAA Max Support Instant, 500 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 26.90 лв.

 • Едрова цена: 20.02 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 26.90 лв.

Налични опции


ОПИСАНИЕ

All Nutrition BCAA Max Support Instant съдържа аминокиселини с разклонена верига BCAA, L-глутамин и таурин.

All Nutrition BCAA Max Support Instant съдържа аминокиселини с разклонена верига,които не се произвеждат в тялото и трябва да се набавят посредством диета или хранителна добавка.BCAA включват L-левцин, L-исолевцин и L-валин в съотношение 2:1:1, които са от изключителна важност за покачване на мускулна маса, подтискане на катаболните процеси след тежко физическо натоварване.BCAA нacъpчaвaт cинтeзa нa пpoтeини – ocнoвнитe гpaдивни ĸoмпoнeнти зa чoвeшĸия opгaнизъм. Tpитe aминoĸиceлини имaт и cпocoбнocттa дa нaмaлявaт yвpeждaниятa в мycĸyлитe, нacтъпили вcлeдcтвиe нa тeжĸa физичecĸa дeйнocт, и ycĸopявaт възcтaнoвявaнeтo нa тялoтo.BCAA пoтиcĸa yмopaтa и пoвишaвa ĸoнцeнтpaциятa пpи физичecĸи нaтoвapвaния.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition BCAA Max Support Instant :

 1. Подтиска мускулното разграждане
 2. Насърчава изгарянето на телесни мазнини
 3. Намалява нивата на холестерол
 4. Оптимизира притока на кислород
 5. Стимулира синтеза на белтъчини
 6. Бързо и лесно усвояване

All Nutrition BCAA Max Support Instant осигурява и L-глутамин и таурин.

Глутаминът е аминокиселина, която играе важна роля в протеиновия синтез и в изграждането на мускулите. Глутаминът, също така е и прекурсор на Глутатион, един от най-мощният антиоксидант в човешкото тяло. Освен това Глутаминът подсилва имунната система и подобрява съпротивителните сили на организма.

Тауринът  подобно на креатина увеличава обема на клетката. По този начин се подобрява транспортирането на хранителни вещества към мускулната тъкан и отстраняването на отпадните продукти от мускулната дейност.

Благодарение на Тауринът, се регулират водната и минералната обмяна в организма, както и йонният баланс межу клетките. С тези предимства се подпомага мускулното съкращение от една страна, а от друга като превенция за мусклуни спазми.   

All Nutrition BCAA Max Support Instant насърчава изгарянето на излишните телесни мазнини, повишава енергията по време на тренировка и оптимизира притока на кислород към работещите мускули. Намалява риска от загуба на мускулна маса, подобрява издръжливостта и увеличава аеробния капацитет.

Вкусове на All Nutrition BCAA Max Support Instant :

портокал
лимон

малина

диня

Начин на приемане :

Приемайте по една доза All Nutrition BCAA Max Support Instant 1-2 дневно разтворено в 150-200 мл. вода.Преди тренировка и след тренировка.

Съдържание на All Nutrition BCAA Max Support Instant : 500 грама
Размер на порцията: 10 грама
Порции в опаковка: 50
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

BCAA: 5000 мг
L-левцин 2500 мг
L-валин 1250 мг
L-изолевцин 1250 мг
L-глутамин 2000 мг
Таурин 2000 мг


Други съставки:
50% BCAA (25% l-левцин, 12,5% l-валин, 12,5% l-изолевцин), 20% l-глутамин, 20% таурин, стабилизатор E414, регулатор на киселинността ябълчена киселина, подсладител сукралоза.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка