All Nutrition AAKG Muscle Pump, 300 Grams

 • ПроизводителиAll Nutrition
 • Продуктов код: All Nutrition AAKG Muscle Pump, 300 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 21.90 лв.

 • Едрова цена: 15.40 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 21.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

ALL NUTRITION AAKG  СЪДЪРЖАЩА АРГИНИН АЛФА-КЕТОГЛУТАРАТ, ТАУРИН И ВИТАМИН В1, КОИТО ВЛИЯЯТ ДИРЕКТНО ВЪРХУ ПОДОБРЯВАНЕ НА СПОРТНИТЕ РЕЗУЛТАТИ И СТИМУЛИРАНЕ НА РАСТЕЖА НА НОВА МУСКУЛНА ТЪКАН. 

L-аргинин алфа-кетоглутарат (AAKG) е хранително вещество, което оказва пряко влияние върху образуването на съединения в организма, които засягат изграждането на мускулна маса. L-аргининът е аминокиселина, важна за организма. Той участва в образуването на азотен оксид (NO), който засяга вазодилатацията (разширяването на кръвоносните съдове), така че мускулите да бъдат по-добре снабдени с кръв. Изследванията показват ефекти на аргинин алфа-кетоглутарат катаболитно про-анаболни и ефекта върху секрецията на хормони като инсулин, IGF-1 (инсулин-подобен растежен фактор) или соматотропин (хормон на растежа).

Тауринът регулира водата и минералните соли в кръвта. Той поддържа движението на калий, магнезий и натрий през клетъчните мембрани и регулира йонния баланс между клетките. Благодарение на способността си да регулира електролити, той може да играе важна роля в превенцията на мускулните спазми. Тауринът също така играе роля в мускулното съкращение, тъй като подобрява способността на мускулите да генерират сила, чрез увеличаване на разбирането и освобождаването на калциеви йони.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА All Nutrition AAKG :

 1. Увеличава производството на растежен хормон
 2. Повишава азотния баланс, а с това мускулното напомпване
 3. Увеличава енергията и издържливостта
 4. Предотвратява появата на млечна киселина, а с това и появата на мускулна треска
 5. Повишава притока на кислород и хранителни вещества към мускулатурата

All Nutrition AAKG  разширява кръвоносните съдове, а с това увеличава кръвния поток към мускула. По този начин се подобрява доставката на хранителни вещества, кислород, хормони, което ви гарантира много по-добра тренировка и напомпване. А същевременно предпазва и от детоксикация от получения амоняк, в следствие от високоинтензивната тренировка.

НАЧИН НА ПРИЕМАНЕ:

Взимайте по една доза All Nutrition AAKG преди или след тренировка.

Съдържание на All Nutrition AAKG : 300 грама
Размер на порцията: 5 грама
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

AAKG  4449 мг
Tаурин 50 мг
Витамин B1  1 мг


Други съставки:
89% аргинин алфа-кетоглутарат, 1% таурин, тиамин - витамин В1, стабилизатор Е414 , регулатор на киселинността: ябълчена киселина , аромат , подсладител: сукралоза

Потребителите купиха също
Топ Продукти