All American EFX Test Charge, 30 day supply kit

  • ПроизводителиAll American EFX
  • Продуктов код: All American EFX Test Charge, 30 day supply kit
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 80.90 лв.

  • Едрова цена: 76.15 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 80.90 лв.
Налични опции

Всеки знае, че тестостеронът е "царят" на хормоните на растежа в културизма. Той е един от основните хормони, които определят, до колко цялостната сила и мускулите могат да се развиват.

До сега имаше наистина само един начин да покачите нивата на вашия тестостерон до небето. Това бе докато ние не разработихме All American EFX Test Charge!

Нашият създател се кълне, че All American EFX Test Charge не съдържа прохормони или всякакви други незаконни, стимулантни съединения.

Какво представлява All American EFX Test Charge?

All American EFX Test Charge е нестероиден продукт, без прохормонни. Той е изцяло природен активатор на тестостерон, който работи с естествените физиологични процеси в тялото и спомага за увеличаването на нивото на свободния тестостерон. Тази високотехнологична формула комбинира някои от най-мощните (законни за употреба) анаболни вещества, които са познати на човека. Едно от тези нови съединения, открито за първи път сега, се нарича Tаксадрал. Това вещество се среща само на ЕДНО място в целия свят. И ние сме ЕДИНСТВЕНАТА компания, която прибира реколтата и извлича това анаболно злато от него!

"Тайната" на Флекс Уилър сега е разкрита!

All American EFX Test Charge е "тайното оръжие", което живата легенда на IFBB Флекс Уилър, използва по време на своето преобразяване без наркотици. Тази невероятна формула се пази строго секретно в нашите офиси вече над 3 години. Но сега за пръв път, както продуктът All American EFX Test Charge така и неговата невероятна история бяха най-накрая разкрити на обществото.

"Някои от вас може би не знаят това, но преди 3 години аз станах съдружник, управляващ All American EFX. Моментът не би могъл да бъде по-подходящ, тъй като това се случи точно в ранните етапи на изследване и проучване на TEST CHARGE R&D. Проблемите, които имах бяха добри доказателства, така че аз бях повече от нетърпелив да изпробвам продукта върху себе си и да допринеса за неговото усъвършенстване. Така, след 3-годишно изследване и развитие на продукта, All American EFX и аз сме развълнувани най-накрая да споделим All American EFX Test Charge с вас."

Това трябва да бъде един от най-стимулиращите продукти, който някога сме произвеждали. Поради тази причината аз успях да завърша моето преобразуване, да избягам от хормоно-заместителна терапия и да премина към спорт без дрога, а също да имам друго дете. Това е една удивителна технология ... ... и се надявам, че като използвате All American EFX Test Charge той ще ви помогне колкото се може повече, както помогна и на мен!"
- Флекс Уилър, легенда на IFBB и жив пример.

Някои смятат, че резултатите му просто бяха прекалено добри за да са истински!

Те казаха, че това не било възможно. Че нямало начин Флекс да изгради тези мускули, освен ако той не е приемал нещо "малко по-силно" от витамини! Е познайте какво? Той приемаше All American EFX Test Charge! Ето защо Флекс бе подложен на произволно изследване, само за да докаже на хората, че този продукт наистина си струва. Ние дори публикувахме резултатите му, които могат да бъдат видени от целия свят тук.

Начин на приемане:

Приемайте една доза (1/2 капкомер) All American EFX Test Charge сутрин на гладно и втората доза (1/2 капкомер) вечер преди лягане

Приемайте по 1 капсула Test Charge Capsules сутрин и 1 капсула вечер / към18-19 часа/

Приемайте по 1 таблетка от Aroma-Block-R Tablet дневно преди лягане.

Приемайте продукта всеки ден в продължение на 30 последователни дни. След завършването на цикъла направете 7 дни почивка, преди да го повторите отново.

Предупреждение : All American EFX Test Charge е изключително мощен, изпитан продукт. За екстремни резултати, потребителите на продукта трябва да тренират с максимална интензивност и да спазват богата на хранителни вещества, висококалорична диета.

Food supplement.
Content: 30 day supply kit
Serving size:
Servings per Pack:
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Потребителите купиха също
Топ Продукти