All American EFX Lean Fix, 120 Capsules

 • ПроизводителиAll American EFX
 • Продуктов код: All American EFX Lean Fix, 120 Capsules
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 31.90 лв.

 • Едрова цена: 27.21 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 31.90 лв.
Налични опции

Верния път към отслабването, разбира се е спазването на диетата, в комбинация с физически упражнения. Макар и достатъчно сигурни, тези способи не винаги гарантирано  работят за всички. Намаляването на теглото е труден и неравен път и някои от Вас може дори да се откажат, тъй като не постигат резултатите, които упорито преследват. Ако имате на ваша страна една добра хранителна добавка, нещата могат да са доста по-различни. Представяме Ви All American EFX Lean - формула на капсули с бърза абсорбция, които помагат при изгарянето на мазнините и постигането на стройна фигура. Съставките на продукта ще накарат тялото Ви да използва ефективните си запаси от енергия, най-вече мазнини и въглехидрати за повишаване на енергията в тялото.

All American EFX Lean съдържа компоненти, които оказват въздействие въглехидратния метаболизъм. Един от тях е минерала хром.Той понижават кръвната захар, блокират въглехидрати от натрупване в мастните депа и съдейства за използването им като енергия от мускулите.

All American EFX Lean включва и гуарана. Този плод е богат източник на кофеин, който спомага за увеличаване на липолизата и повишава метаболизма. Този процес включва освобождаване на мазнини в кръвния поток, където последните се използват като енергия по време на тренировка или друга физическа дейност. Също така, съставките на гуараната имат свойството да намаляват апетита, което също подпомага естественото намаляване на излишното тегло.

Друга от активните съставки на All American EFX Lean е кофеина. Много има изписано и изговорено за него, но факта е, че кофеина е един от най-мощните термогенни фет бърнъри.  Той  осигурява  повишен  метаболизма на въглехидратите, повишено окисляване на  мастните киселини,  и др. По-просто казано, кофеина  увеличава  въглехидратния  метаболизъм, като по този начин спомага за  най – ефективно използване на въглехидратите  за енергия. Повишеното окисляване на  мастните  киселини от своя страна, подпомага  загубата  на излишните  телесни мазнини.

Не на последно място, All American EFX Lean включва и лют червен пипер. След приема му, телесната температура се повишава, а също така и циркулацията на кръвта  по кръвоносните съдове. Повишената телесна температура създава термогенен ефект, чрез който се изгарят излишните мазнини. Лютият червен пипер засилва метаболзима,   и има изключително благотворно  въздействие върху кръвоносната система, тъй като подхранва жизненоважни елементи в клетъчната структура на капилярите, вените, артериите, което осигурява   поддържането на  кръвното налягане в нормални граници.

 • С Гуарана
 • Включва кофеин и хром
 • Включва лют червен пипер
 • Стимулира редуцирането на мазнините
 • Дава допълнителна енергия
 • Термогенен ефект

Начин на приемане:
Консумирайте по 1-3 капсули дневно с храна.

Food supplement.
Content: 120 Capsules
Serving size: 2 Capsules
Servings per Pack: 60
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 2 cap. 100 cap.
Kola Extract 250 mg 12500 mg
(Standardized To 10% Caffeine Or 25 Mg)    
--    
Guarana Extract 250 mg 12500 mg
(Fortified To 22% Caffeine Or 55 Mg)    
--    
Caffeine 225 mg 11250 mg
Ginger Root 120 mg 6000 mg
White Willow Bark Extract 100 mg 5000 mg
(Standardized To 15% Salicin and Esters)    
--    
Cayenne 100 mg 5000 mg
Tea Extracts And Alkaloids 100 mg 5000 mg
(Black Tea Extract, White Tea Extract,     
Green Tea Extract)    
--    
Guggule Extract 100 mg 5000 mg
(Standardized To 10% Gugglesterones)    
--    
Dandelion Leaf 50 mg 2500 mg
Juniper Berry 50 mg 2500 mg
Uva Ursi Extract 50 mg 2500 mg
Buchu Leaf 25 mg 1250 mg
Potassium Chloride 13 mg 1250 mg
Chromium (As Picolinate) 24 mcg 10000 mcg


Other ingredients
Capsule (Gelatin, FDandC Blue #1, FDandC Red #40, Tio2), Maltodextrin, Silica, Magnesium Stearate.

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка