All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore, 120 Capsules

 • ПроизводителиAll American EFX
 • Продуктов код: All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore, 120 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 24.90 лв.

 • Едрова цена: 22.00 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 24.90 лв.
Налични опции

All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore е омекотен креатин,който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин.Последните иследвания доказват,че едва няколко секунди след поемането на креатин монохидрат по-голямата част от него се отделя с урината.Благодарение на специалната система за контрол на рН, омекотеният креатин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен,отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми.

Само нашият All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки:

1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на Кре-Алкалина като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ – не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore

И сега, решихте ли се вече да изоставите страничните ефекти на “old school” креатин-моно? Готови ли сте вече да имате желаното тяло, без да е подуто или подпухнало?!!

All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, монохидрата се превръща в креатинин, а доста  голяма част от него се отделя с урината. Продукта All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore ще Ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, Вие ще получите до 99% усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!

Продукта All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore има още няколко предимства. Креатина който Ви осигурява няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния Ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин.

С All American EFX Kre-Alkalyn Hardcore Вие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Това е един страхотно добър продукт, който бързо добива популярност, и това не е случайно!

 • Eдна опаковка стига за повече от 2 месеца употреба!
 • Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички
 • Без нужда от почивка
 • Без зареждащи фази
 • Без нужда от шейкър или вода за да се приема
 • Изключително ниска и потентна доза – 1.5 грама до 3.0 – край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!
 • Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина

Начин на приемане:
От 1 до 3 капсули 30 минути пред физическо натоварване

Food supplement.
Content: 120 Capsules
Serving size: 3 Capsules
Servings per Pack: 40
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Amount per 3 cap. 100 cap.
Kre-Alkalyn®  2000 mg 66666.67 mg
(buffered creatine monohydrate,     
US Patent #6,399,661)    
--    
Caffeine Anhydrous 180 mg 6000 mg
Green Coffee Extract  120 mg 4000 mg
(Standardized to 70% natural caffeine or 84 mg)    
--    
Theobromine 100 mg 3333.33 mg
Theophylline 25 mg 833.33 mg
Razberi-K® (raspberry ketones) 25 mg 833.33 mg


Other ingredients
Capsules (gelatin), Maltodextrin, Silica, Magnesium Stearate.

Потребителите купиха също
Топ Продукти