All American EFX Kre-Alkalyn, 260 Capsules

 • ПроизводителиAll American EFX
 • Продуктов код: All American EFX Kre-Alkalyn, 260 Capsules
 • Наличност: - Ниска наличност
 • Крайна цена: 45.90 лв.

 • Едрова цена: 41.38 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 45.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

All American EFX Kre-Alkalyn съдържа 100% чист Буфериран Креатин монохидрат

All American EFX Kre-Alkalyn е омекотен креатин,който попадайки в човешкото тяло не се превръща в креатинин.Последните иследвания доказват,че едва няколко секунди след поемането на креатин монохидрат по-голямата част от него се отделя с урината.Благодарение на специалната система за контрол на рН, омекотеният креатин не може да се превърне в креатинин. Продуктът е повече от 10 пъти по-ефикасен,отколкото креатиновия монохидрат и ще ви позволи да приемете максимално креатин в количество 2-3гр дневно без никакви стомашни проблеми.

Само нашият All American EFX Kre-Alkalyn в света използва три технологии, изобретени специално от нас за да модернизираме максимално нашите хранителни добавки:

Свойства и характеристики на All American EFX Kre-Alkalyn:

 1. Eдна опаковка стига за повече от 2 месеца употреба!
 2. Без известените странични ефекти на креатина до болка познати ни на всички
 3. Без нужда от почивка
 4. Без зареждащи фази
 5. Без нужда от шейкър или вода за да се приема
 6. Изключително ниска и потентна доза – 1.5 грама до 3.0 – край на взимането на дози от сорта на 20-40 грама дневно!
 7. Гаранция за качество с есклузивния подпис на създателя на Кре-Алкалина

1. pH-Xact™ Delivery Technology : Благодарение на тази техноловия, се доставя оптимална биоактивност на All American EFX Kre-Alkalyn като му дава прецизно високи нива на pH, нужни да достигне до кръвоносната система и да се разгради с крайна потентност. И ЗАПОМНЕТЕ – не е важно колко приемаш, а колко усвояваш!

2.Buchi Analytical : Това е нашият гарант за качество. Това е 100% гаранция за качество и за това, че нашите продукти са напълно легални и са произведени според общите норми и закони.

3. BioCeuticals Research & Development : Независими лаборатии следят нашите продукти за 16 изхвърлени от FDA субстанции, и нито един от всички 16 не е открит в продуктите на All American EFX Kre-Alkalyn.

И сега, решихте ли се вече да изоставите страничните ефекти на “old school” креатин-моно? Готови ли сте вече да имате желаното тяло, без да е подуто или подпухнало?!!

All American EFX Kre-Alkalyn е много по – ефикасен  от креатин монохидрата. Веднага след приема му, монохидрата се превръща в креатинин, а доста  голяма част от него се отделя с урината. Продукта Kre-Alkalyn ще Ви даде омекотен креатин, който няма да се превърне в креатенин,  благодарение на специалната система за контрол на рН. Освен това, Вие ще получите до 99% усвояемост на приетият креатин. Това означава, че ще се възстановявате много по – бързо, а силата която ще почувствите ще е светкавична и експлозивна!

Продукта All American EFX Kre-Alkalyn има още няколко предимства. Креатина който Ви осигурява няма нужда от зареждаща фаза. Приет час преди вашата тренировка, този суплемент ще влее цялата необходима доза креатин  в кръвния Ви  поток, готов  да активира  мускулните клетки. Всички са чували и изпитвали отрицателните ефекти от приема на обикновен креатин.

С All American EFX Kre-Alkalyn Вие няма да се подуете, да подпухнете, и да задържате вода. Това е един страхотно добър продукт, който бързо добива популярност, и това не е случайно!

Разфасовки на All American EFX Kre-Alkalyn :

 1. 120 Капсули
 2. 260 Капсули
 3. 100 Грама

Начин на приемане:
1-2 капсули 30 минути пред физическо натоварване

Съдържание: 260 Капсули
Размер на порцията: 2 Капсули
Порции в опаковка: 130
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Креалкалин 1500 мг
Буфериран Креатин монохидрат


Други съставки:
Малтодекстрин, магнезиев стеарат

Потребителите купиха също
Топ Продукти