Activlab WPC 80 Standard, 700 Grams

Activlab WPC 80 Standard, 700 Grams

  • ПроизводителиActivlab
  • Продуктов код: Activlab WPC 80 Standard, 700 Grams
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 22.90 лв.

  • Едрова цена: 18.34 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 22.90 лв.

Налични опции


Activlab WPC 80 Standard е суроватъчен протеинов концентрат. Това е протеин от животински произход от суроватка, който е страничен продукт от производството на сирене. В момента технологичните процеси позволяват изолиране на суроватъчните протеини от суроватката. Това е възможно благодарение на процеса на ултрафилтрация, който ви позволява да почистите суроватката от мазнини и лактоза.

Суроватъчният протеинов концентрат има висока биологична стойност и голяма част от екзогенни аминокиселини.

Голямото предимство на концентратите от този вид протеини са биоактивни компоненти като: лактоглобулин (36%); алфа-лакталбумин (20%), имуноглобулини (10%), албумин в кръвния серум (5%), лактоферин (4%), трансферин (4%), проетозопептон (20%), лактопероксидаза (1%). Те се характеризират с различен състав и химична структура, благодарение на което е възможна различната им биологична активност.

Activlab WPC 80 Standard е класическа високопротеинова добавка, базирана на концентрат на суроватъчен протеин и ниско съдържание на захар. Не съдържа аспартам!

Activlab WPC 80 Standard има високо съдържание на протеини, което допринася за растежа на мускулната маса, а също така помага за поддържане на здрави кости. Activlab WPC 80 Standard е лесноразтворим протеин.

Activlab WPC 80 Standard е продукт, препоръчван при изграждане на мускулна маса за спортисти и хора, които редовно спортуват.
Activlab WPC 80 Standard е подходящ за консумация в периода на изграждане на мускулна маса и по време на редуцирането на телесните мазнини


Начин на приемане:
Разтворете 30 g (1½ плоска лъжичка) Activlab WPC 80 Standard в 200 ml вода. Използвайте два пъти на ден между храненията.

Food supplement.
Content: 700 Grams
Serving size: 1 Scoop 60 Grams
Servings per Pack: 12
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Energy  238 kcal
Fat  4.3 g
of which saturates  2.8 g
Carbohydrate  5.9 g
of which sugars 2.6 g
Protein 44 g
Salt  0.25 g


Other ingredients:
whey protein concentrate (from milk including lactose), flavours, acidity regulator: citric acid (strawberry flavour), thickener: carboxy methyl cellulose, sweetener: sucralose, colourants: ammonia caramel (nut flavour), natural cochineal (strawberry flavour).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка