Activlab Vitality Complex, 60 Capsules

Activlab Vitality Complex, 60 Capsules

 • ПроизводителиActivlab
 • Продуктов код: Activlab Vitality Complex, 60 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 13.90 лв.

 • Едрова цена: 9.06 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 13.90 лв.

Налични опции


Ежедневния прием на  мултивитамини, е един лесен и евтин начин да си  гарантирате, че получавате адекватни количества   витамини , както и някои минерали, от които имате нужда всеки ден. Препоръчително е да получавате тези полезни вещества от храната, която консумирате всеки ден, но днешното  забързано ежедневие не винаги позволяват това. Ето защо, добавките с  мултивитамини са  толкова важни,  за повечето от Вас. Ако търсите балансирана, висококачествена и добра мултивитаминна добавка, изберете Activlab Vitality Complex!

Activlab Vitality Complex е едно чудесно допълнение към вашия хранителен режим. Този продукт осигурява   витамини и минерали. Activlab Vitality Complex  на е един наистина уникален продукт, защото съдържа съставки  за подобряване  усвояването на витамините. Това са различни биофлавоноиди и биоперин, който увеличава  степента на усвояване с до 60%.

Мултивитаминните добавки, каквато е и Activlab Vitality Complex,  могат  да се борят с ежедневния  стрес. Тялото Ви  е подложено на натоварване  всеки ден. Ако то  получава необходимите витамини и минерали, от които се нуждае, ще е в състояние да се бори с този стрес по-ефективно, като по този начин, Вие ще сте предпазени от заболявания. Вашето тяло също така  се нуждае от голямо количество енергия , за да изпълнява ежедневните  си задачи. Един от начините да се уверете, че получавате  нужната  енергия е, приема на Activlab Vitality Complex!

Ако по някаква причина, в организма Ви възникне дефицит на витамини и минерали, могат да настъпят здравословни проблеми. Activlab Vitality Sport е чудесно средство да се предпазите от такъв дефицит. Всеки ден, Вие се нуждаете  от умствена яснота, точно както се нуждаете от енергия.  Витамините  и минералите, помагат на Вашия мозък,  да функционира по-добре. Приема на Activlab Vitality Complexще Ви помогне да постигнете тази умствената яснота. Освен това, когато осигурявате на организма си  основните важни  хранителни вещества, Вие можете да се предпазите от  сърдечно-съдови заболявания, и дори рак.

Activlab Vitality Complex е страхотен помощник за всички спортисти! Приемът на този продукт, гарантира на атлетите, че получават  всички основни хранителни вещества, защото тялото им има огромна нужда от тях. Причината е проста. Ежедневните тренировки, могат да са както полезни, така и изчерпващи. Поради тази причина, Вие трябва да се храните с  добре балансирана храна, но не всеки успява. Това е мястото, където Activlab Vitality Complex се включва, превръщайки се в основен инструмент за поддържане на вашето здраве!

 • За борба с ежедневния стрес
 • Осигурява необходимата енергия
 • Предпазва от авитаминоза
 • Осигурява умствена яснота
 • Предпазва от сърдечно-съдови заболявания и рак
 • Безценна помощ за трениращите хора
 • Запълва празнините в резултат на  непълноценно хранене
 • Ускорява  възстановяването  след заболявания

Начин на приемане:
Приемайте Activlab Vitality Complex по 1 доза дневно, след хранене.

Food supplement.
Content: 60 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 60
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Vitamin A 800 mcg  
Vitamin D 5 mcg  
Vitamin E 12 mg  
Vitamin K 75 mcg  
Vitamin C 80 mg  
Vitamin B1 1.1 mg  
Vitamiin B2 1.4 mg  
Niacin 16 mg  
Pantothenic Acid 6 mg  
Vitamin B6 1.4 mg  
Biotin 50 mcg  
Folic Acid 200 mcg  
Vitamin B12 2.5 mcg  
Calcium 120 mg  
Magnesium 60 mg  
Potassium 300 mg  
Phosphorus 105 mg  
Chloride 120 mg  
Selenium 55 mcg  
Chromium 40 mcg  
Molybdenum 50 mcg  
Iodine 150 mcg  
Zinc 10 mg  
Iron 14 mg  
Copper 1 mg  
Manganese 2 mg  
Fluorine 3.5 mg


Other ingredients:
calcium bisglycinate, potassium chloride, disodium diphosphate - a leavening agent, magnesium bisglycinate, bisglycinate iron (II), zinc bisglycinate, vitamins (L-ascorbic acid, nicotinamide, ethyl dl-alpha-tocopherol, D-calcium pantothenate, pyridoxine hydrochloride , riboflavin, mononitrate, thiamine, retinyl acetate, folic acid, phylloquinone, D-biotin, cholecalciferol, cyanocobalamin), a substance przeciwzbrylująca E470b, manganese bisglycinate, copper bisglycinate, potassium iodide, chromium picolinate, sodium fluoride, sodium molybdate, sodium selenate, the shell (gelatin, dye E171).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка