Activlab Sylimaryna Extra, 30 Capsules

Activlab Sylimaryna Extra, 30 Capsules

  • ПроизводителиActivlab
  • Продуктов код: Activlab Sylimaryna Extra, 30 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 9.90 лв.

  • Едрова цена: 5.48 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 9.90 лв.

Налични опции


Activlab Sylimaryna Extra е предназначен за профилактика и подкрепа на състоянието на черния дроб, увреден от заболявания, алкохол, токсини и др. Той съдържа екстракт от магарешки бодил, наричан още Средиземноморски бодил или Бял трън

Какво е Магарешки бодил?

Това е билка, която няма как да не сте виждали, дори и да живеете в голям град и да не се разхождате никога пеш. Расте навсякъде, среща се и край пътищата, отнасят се към нея като към плевел. Поради широкото й разпространение и лесна достъпност много рано са станали известни полезните й за човешкото здраве стойства. Активното вещество, на което се дължат те, се нарича силимарин и в същност представлява цял комплекс биофлавоноиди.

Най-познато е качеството му да помага при махмурлук. То, обаче, е само част от невероятната му способност да подкрепя работата на черния дроб при наличие на пораженият, нанесени прекомерната употреба на анаболни стероиди, алкохол и никотин.

Ползва се за детоксикация при различни опасни въздействия и при продължително приемане на лекарства. Успешно профилактично средство е за заболявания като цироза и хепатит и някои проблеми с жлъчката. Силимарин помага за поддържането на добри нива на холестерола в кръвта.

Ако спортувате повече от активно, ако тренировките ви са чести и тежки, тази добавка е точно за вас. Изберете я сега и се погрижете за себе си!

Начин на приемане:
Приемайте по една доза от 1 до 3 пъти на ден.

Food supplement.
Content: 
30 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 30
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Milk Thistle husk extract 100 mg
including silymarin 70 mg


Other Ingredients:
bulking agent: cellulose, maltodextrin, dry milk thistle husk extract (Silybum marianum), anti-caking agent - magnesium salts of fatty acids, capsule (gelatin, dye - titanium dioxide).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка