Activlab Melatonina 3mg, 60 Capsules

  • ПроизводителиActivlab
  • Продуктов код: Activlab Melatonina 3mg, 60 Capsules
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 9.90 лв.

  • Едрова цена: 9.90 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 9.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

ACTIVLAB MELATONINA Е ФОРМУЛА ЗА КАЧЕСТВЕН И ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН.

Сънят е от огромно значение за възстановителните процеси на организма и оказва значително влияние върху качеството на живот.Activlab Melatonina е добавка за спокоен и пълноценен сън, без умора и сънливост при събуждане.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ACTIVLAB MELATONINA :

  1. Осигурява спокоен и продължителен сън
  2. Не предизвиква умора и сънливост
  3. Силно антиоксидантно действие

Activlab Melatonina е формула за качествен и здравословен сън. Хранителната добавка съдържа мелатонин - естествено намиращ се в тялото хормон, който подобрява качеството на съня, премахва умората и съдейства за по-добро цялостно здраве.

В напрегнатото ни ежедневие, в следствие от стреса и преумората, процесът на отделяне на мелатонина в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за заниженото производство на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на Activlab Melatonina е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Мелатонинът се счита за най-силния антиоксидант. Заради способността му да взаимодейства със свободните радикали го наричат още „метач”. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта".

От действието на Activlab Melatonina могат да се възползват и хората, работещи на смени, при които нормалният биологичен ритъм е променен, както и тези, на които им се налага да пътуват през няколко часови зони. Доказано е, че мелатонин действа благоприятно и в период на менопауза върху психо-вегетативните смущения, намалява депресиите и тревожността.Activlab Melatonina повишава защитните сили на организма и намалява симптомите на стрес.

Начин на приемане:

Приемайте Activlab Melatonina по една доза, 20 минути преди лягане.

Съдържание на Activlab Melatonina : 60 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Мелатонин 3 мг


Други съставки:
Микрокристална целулоза, магнезиев оксид, обвивка: желатин, багрила: титанов диоксид, индиго кармин; средство против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, мелатонин, витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид).

Потребителите купиха също
Топ Продукти