Activlab Melatonina 1mg, 90 Capsules

  • ПроизводителиActivlab
  • Продуктов код: Activlab Melatonina 1mg, 90 Capsules
  • Наличност: - Ниска наличност
  • Крайна цена: 12.90 лв.

  • Едрова цена: 8.38 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 12.90 лв.
Налични опции

Сънят е от огромно значение за възстановителните процеси на организма и оказва значително влияние върху качеството на живот.Activlab Melatonina е добавка за спокоен и пълноценен сън, без умора и сънливост при събуждане.

Activlab Melatonina е формула за качествен и здравословен сън. Хранителната добавка съдържа мелатонин - естествено намиращ се в тялото хормон, който подобрява качеството на съня, премахва умората и съдейства за по-добро цялостно здраве.

В напрегнатото ни ежедневие, в следствие от стреса и преумората, процесът на отделяне на мелатонина в тялото се нарушава. Напредването на възрастта също е причина за заниженото производство на хормона. Това не само води до нарушение на съня, но и до редица здравословни проблеми. Приемът на Activlab Melatonina е ефективен начин за постигане на спокоен, здравословен сън. Той не предизвиква странични ефекти и към него не се привиква.

Според някои учени, мелатонин е едно от веществата в нашия организъм, което ефикасно спира процесите на стареене на клетките. Мелатонинът се счита за най-силния антиоксидант. Заради способността му да взаимодейства със свободните радикали го наричат още „метач”. Ако съпротивителните сили, поддържани от мелатонина намалеят, организмът е много по-уязвим към свободните радикали, които увреждат клетките и предизвикават по-бързо остаряване. Може да се каже, че мелатонин е "хормон на младостта".

От действието на Activlab Melatonina могат да се възползват и хората, работещи на смени, при които нормалният биологичен ритъм е променен, както и тези, на които им се налага да пътуват през няколко часови зони. Доказано е, че мелатонин действа благоприятно и в период на менопауза върху психо-вегетативните смущения, намалява депресиите и тревожността.Activlab Melatonina повишава защитните сили на организма и намалява симптомите на стрес.

  • Осигурява спокоен и продължителен сън
  • Не предизвиква умора и сънливост
  • Силно антиоксидантно действие

Начин на приемане:
Приемайте 
Activlab Melatonina по една доза, 20 минути преди лягане.

Food supplement.
Content: 90 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 90
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Melatonin 1 mg


Other Ingredients:
microcrystalline cellulose, magnesium oxide, shell: gelatin, dyes: titanium dioxide, indigo carmine; anti-caking agent: magnesium salts of fatty acids, melatonin, vitamin B6 (pyridoxine hydrochloride).

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка