Activlab Mass Up, 5000 Grams

 • ПроизводителиActivlab
 • Продуктов код: Activlab Mass Up, 5000 Grams
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 44.90 лв.

 • Едрова цена: 34.02 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 44.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Activlab Mass Up е хранителна добавка, която съдържа големи количества  внимателно подбрани въглехидрати.

Както знаем, за изграждане на мускули трябва да се яде, яде и да се яде отново. С цел да се позволи на организма да  изгражда  мускули, трябва да се консумират повече калории, въглехидрати и протеини, отколкото се изразходват  за един ден. Младите хора с бърз метаболизъм,  работещите хора с натоварен график и много активните  хора, често имат проблеми с консумацията на достатъчно количества хранителни вещества, които да осигурят стабилен растеж на мускулите.

СВОЙСТВА И ХАРАКТЕРИСТИКИ НА Activlab Mass Up :

 1. Максимален мускулен растеж
 2. Повече енергия за вашите тренировки
 3. Мускули които се възстановяват светкавично
 4. Повече умствена концентрация
 5. Силен анаболен ефект
 6. Предпазване от процесите на катаболизъм

Activlab Mass Up е хранителна добавка, която съдържа големи количества  внимателно подбрани въглехидрати с различен процент на усвояване (с различен гликемичен индекс) и смес от три различни източници на протеин, а също така  е обогатен с креатин и таурин.

На въпроса “трябва ли да приемам  въглехидрати за изграждане на мускулите” може да се отговори чрез изброяване на  най-големите предимства на въглехидратите: Те са  изключителен източник на енергия на мускулите и мозъка; Те  имат предпазващ протеините ефект, който позволява на протеина да се използва изключително за възстановяването на тъканите.

Activlab Mass Up съдържа сложна композиция от въглехидрати с различен гликемичен индекс (глюкоза и малтодекстрин). Протеините пък са  градивен елемент на тялото ни, и  основният компонент, който е необходим за изграждане на мускулите, и ремонт на тъканите. Ако има недостиг  на протеини в организма, след тренировката той  ще използва протеини за извършване на рутинни телесни функции, като на практика няма да  останат  протеини за растежа и възстановяването на мускулите.

Формулата на Activlab Mass Up съдържа креатин, който  помага за производството на повече енергия и по-бързото възстановяване; таурин, който е естествена  аминокиселина, и повишава  водното съдържание на креатин в мускулните клетки, което от своя страна осигурява подкрепа за синтеза на протеини.

Activlab Mass Up е високо калорични прах смес от концентрирани протеини  и въглехидрати, предназначени за увеличаване на теглото и възстановяване след тежки тренировки.  Activlab Mass Up е чудесен продукт за възстановяване и мускулен растеж, подходящ и за хора които  имат повишена нужда от въглехидрати и енергия.

Вкусове на Activlab Mass Up :

 1. ягода
 2. шоколад
 3. ванилия
 4. банан
 5. кафе
 6. бисквитки 
 7. боровинка
 8. праскова

Начин на приемане:

Разтворете 100 гр. /4 мерителни лъжияки/ от Activlab Mass Up в 200 мл.  вода или мляко. Използвайте 2 пъти дневно, за предпочитане между храненията и след физическо натоварванe.

Съдържание на Activlab Mass Up : 5000 грама
Размер на порцията: 100 грама
Порции в опаковка: 50
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Килокалории 393
Килоджаул 1644,31
Въглехидрати 87 гр
Протеин 10 гр
Мазнини 0,5 гр
Креатин 2 гр
Таурин 2 гр
--
L-аланин 205 мг
L-аргинин 115 мг
L-аспарагинова киселина 460 мг
L-цистеин 105 мг
L-глутаминова киселина 735 мг
Глицин 2080 мг
L-хистидин 80 мг
L-изолевцин 245 мг
L-левцин 450 мг
L-лизин 390 мг
L-метионин 80 мг
L-фенилаланин 140 мг
L-пролин 245 мг
L-серин 230 мг
L-Треонин 310 мг
L-триптофан 60 мкг
L-тирозин 130 мг
L-валин  245 мг


Други съставки:
Малтодекстрин, глюкоза, суроватъчен протеинов концентрат, креатин монохидрат, таурин, глицин, аромат, сгъстител E466, регулатор на киселинността: лимонена киселина (ягода, кисело мляко-вишна, горски плодове), оцветители: E124 (ягода, кисело мляко-кисело череша и горски плодове ), E133 (аромат на горски плодове), E150c (вкус на шоколад и ядки), E171 (ванилия, кокос с аромат на ванилия и банан), подсладител E950.

Потребителите купиха също
Топ Продукти