Activlab L-carnitine plus HCA, 50 Capsules

Activlab L-carnitine plus HCA, 50 Capsules

 • ПроизводителиActivlab
 • Продуктов код: Activlab L-carnitine plus HCA, 50 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 16.90 лв.

 • Едрова цена: 12.34 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 16.90 лв.

Налични опции


През последните години, много известни станаха различните хранителни добавки за отслабване. Със сигурност, ако имате  желание да свалите  някой и друг килограм, сте чували за Л-карнитинът. А знаете ли, че той  е най-популярната хранителна добавка, която се препоръчва и използва за по-бързо отслабване? Тази невероятна аминокиселина, съдейства  на тялото да изгаря мазнини и заедно с това го стимулира с непрекъснат поток от енергия. Силата на л-карнитина можете да изпитате, ако вземете продукта Activlab L-carnitine plus HCA, съдържащ L-карнитин, с добавен екстракт от Гарциния Камбоджа. Освен стандартното действие на L-карнитина, добавената в продукта хидрокси-лимонена киселина (НСА), ограничава отлагането на нови мазнини и предотвратява йо-йо ефекта. Намалява апетита, особено този за сладко.

Л-карнитин е една от най- популярните аминокиселини, и  се синтезира от други 2 такива, а именно аминокиселините  лизин и метионин. Л-карнитин  изпълнява основни функции в човешкия метаболизъм, като  допринася за осигуряване на ефективна доставка на хранителни вещества и производство на енергия в тялото. Тъй като човешкото тяло може да синтезира самостоятелно тази аминокиселина, само част от ежедневните потребности от нея, трябва да се задоволяват чрез външни източници. Л-карнитин безспорно е най-известен заради способността си да подпомага процеса на отслабване, но качествата на тази аминокиселина далеч не се изчерпват до тук.

Как всъщност работи л-карнитина? Основната  функцията, която притежава тази аминокиселина е, да транспортира  мастните киселини с дълга верига през клетъчната мембрана, за да могат те да достигнат до митохондриите. Точно там, тези мазнини се изгарят, за да се получи  основното „гориво” на тялото. Самата клетъчна мембрана е непропусклива, защото нейното предназначение е  да пази клетките. Ето защо,   мастните киселини се нуждаят от подходящ „транспорт”. И именно тук се явява л- карнитинът. Преминаването става лесно, когато молекула на мазнината се свърже с молекула на л-карнитина.

Activlab L-carnitine plus HCA съдържа и екстракт от Гарциния Камбоджа-екзотичен плод, чийто специфични свойства са абсолютно ново откритие за Западния свят.  В края на 60-те години става ясно, че удивителните свойства на Гарциния се дължат на голямата й концентрация на ХЛК(хидроксилимонена киселина). Доказано е, че това съединение притежава способността да  намалява синтеза на мазнини от въглехидратите постъпили  в организма. ХЛК действа като инхибира ензима, който е отговорен за превръщането на  тези калории в мазнина. В резултат на това, тялото започва да  изгаря наличните мастни запаси, като по този начин се постига значително редуциране  на телесно тегло.

 • Осигурява 750 мг L-карнитин на капсула
 • С добавен екстракт от Гарциния
 • Бързо и лесно изгаря излишните мазнини
 • Осигурява допълнителна енергия

Начин за приемане:
Една доза от Activlab L-carnitine plus HCA около 60-90 минути преди физическо натоварване, с повече вода, на празен стомах. В почивен ден - 1 капсули, сутрин на гладно

Food supplement.
Content: 50 Capsules
Serving size: 1 Capsule
Servings per Pack: 50
Recommended daily use: 1 Serving(s)

L-camitine  750 mg
Extract of Garcinia Cambogia  280 mg
Hydroxycitric Acid (HCA)  168 mg


Other Ingredients:
Stearic Acid, Maltodextrin, Microcrystalline Cellulose, Magnesium Stearate

Потребителите купиха също
Продукти от същата марка