Activlab Kolagen Beauty, 20 Tablets

  • ПроизводителиActivlab
  • Продуктов код: Activlab Kolagen Beauty, 20 Tablets
  • Наличност: Налични
  • Крайна цена: 13.90 лв.

  • Едрова цена: 9.28 лв.

  • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

  • Ex Tax: 13.90 лв.
Налични опции

Колагенът е протеин, който присъства в цялото тяло, съставлява около 1/3 от протеините, които се намират в тялото и кара тялото да поддържа последователност, гъвкавост и регенерация на тъканите. Допълнението на колагена е много важно, защото след 25-годишна възраст нивото му намалява и причинява появата на първите признаци на стареене на тялото. Освен това, проблеми с подходящото ниво на този протеин могат да се появят и при хора, които са изложени на дим в никотинов дим и замърсен въздух, такива хора са по-склонни да ускорят процеса на стареене на тялото. Благодарение на правилното ниво на колаген, кожата се овлажнява и тонизира, купувайки Kolagen Beauty, който ви осигурява млад, красив вид.

Колаген с витамин С, екстракт от дива роза и хиалуронова киселина
Activlab Kolagen Beauty ви осигурява до 500 мг много висококачествен морски колаген, който ще направи кожата ви още по-твърда и еластична. Витамин С, съдържащ се в Activlab Kolagen Beauty е да подкрепя синтеза на естествен колаген, той е и мощен антиоксидант, който предпазва кожата от свободните радикали, които увреждат вътрешната структура на кожата и водят до ранно стареене на тялото.

Чрез използване на колаген от Activlab Pharma ще осигурите добавка на съставки на подходящо ниво, което ще доведе до това, че ще запазите външния си вид за по-дълго време, кожата ви ще бъде хидратирана и сияйна. Това се дължи не само на високото съдържание на колаген тип I (най-добрия вид на този протеин), но и на съдържанието на витамин С, екстракт от шипка и хиалуронова киселина.

Ако проблемът ви е, че кожата ви застарява по-бързо, отколкото бихте искали, тогава ще получите и оптимална подкрепа от екстракта от шипка, която е източник на каротин и естествен витамин С.Activlab Kolagen Beauty изравнява тена на лицето,като видимо намаляма пигментните петна и луничките;

Благодарение на hualuronic киселина, която също ще бъде доставена до вас чрез Activlab Kolagen Beauty , вие ще направите кожата си по-хидратирана, по-гладка и по-еластична, а броят на бръчките е забележимо по-малък.

Haчин нa пpиeмaнe:
Πpиeмaйтe по една дoзa два пъти на ден.

Food supplement.
Content: 20 Tablets
Serving size: 2 Tablets
Servings per Pack: 10
Recommended daily use: 1 Serving(s)

Hydrolyzed type I collagen 1000 mg
Vitamin C 160 mg
Wild rose extract 100 mg
Hyaluronic acid 4 mg


Other Ingredients:
Acidity regulators: citric acid and sodium carbonates, binders: sorbitol and polyethylene glycol, hydrolyzed type I collagen from marine fish (from Atlantic cod Gadus morhua), L-ascorbic acid, rosehip extract, hyaluronic acid, aromas in natural sweeteners: steviol glycosides and sodium saccharin, dyes: beetroot and carmine red, anti-caking agent - magnesium salts of fatty acids.

Потребителите купиха също
Топ Продукти