Activlab Caffeine Power, 60 Capsules

 • ПроизводителиActivlab
 • Продуктов код: Activlab Caffeine Power, 60 Capsules
 • Наличност: Налични
 • Крайна цена: 12.90 лв.

 • Едрова цена: 8.14 лв.

 • * Едровата цена се получава при поръчка над 200 лева

 • Ex Tax: 12.90 лв.
Налични опции

ОПИСАНИЕ

Activlab Caffeine Power съдържа кофеин,който подпомага изгарянето на мазнините и увеличаване на енергията.

Activlab Caffeine Power ефективна хранителна добавка със съдържание на кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.

 1. Увеличава силата и енергията
 2. Намалява излишните телесни мазнини
 3. Силен термогенен ефект
 4. Ускорява метаболизм
 5. Повишава концентрацията
 6. Мощен диуретик

Activlab Caffeine Power подобрява общото благосъстояние на организма. Той има силно тонизиращо действие, активизира мускулните процеси и двигателната активност. Кофеин повишава умствената концентрация и мускулната сила. Той стимулира термогенезата и насърчава липолизата, процес при който натрупаните в тялото мазнини се разграждат. Освен това, кофеин ускорява метаболизма, като по този начин съдейства за ефективно изгаряне на излишните мазнини и подпомага здравослловната загуба на тегло. Той подпомага мозъчната активност, като активизира сетивната чувствителност и подобрява настроението.

Activlab Caffeine Power е особено ефективен преди тренировка и позволява значително по-интензивни натоварвания и резултати. Той има свойството да прониква дълбоко в мускулните клетки, като повишава енергията и елиминира умората. Същевременно, кофеин стимулира централната нервна система, сърдечната дейност и стомаха. Кофеин се абсорбира  напълно от организма в рамките на 30-45 минути след прием и се задържа в организма до 6 часа. Той е мощен диуретик и стимулира отделянето на вода от организма.

Начин на приемане:

Приемайте Activlab Caffeine Power по една доза до 3 пъти дневно на интервали не по-малки от 4 часа.

Съдържание на Activlab Caffeine Power : 60 капсули
Размер на порцията: 1 капсула
Порции в опаковка: 60
Препоръчителна ежедневна употреба: 1 порция (и)

Кофеин безводен 200 мг


Други съставки:
Безводни кофеин разредители: калциев фосфат, микрокристална целулоза, средства против слепване: магнезиеви соли на мастни киселини, силициев диоксид.

Потребителите купиха също
Топ Продукти